-
Mohl by opět přijet do Prahy :D a natáčet tu další filmy, jako mission imposible - ghost protocol :D
-
-
on byl v praze???? *8* *15*
-
Já mám úplně stejnej názor!!!! A neskutečnym způsobem mě sere, že jsem nereagovala, když se tu v Práglu v roce 2010 natáčelo MI4: Ghost Protocol!!!!! Ale jakože neuvěřitelně!!!! *16* A to sem byla náhodou na Pražskym hradě a s tátou se ptali, že co se to tu děje..a oni že Cruise už zase natáčí novou MI...tak si řikám fajn..good for him, ale kdybych věděla, že tu bude i ON(no, jenomže sem ho tehdy ještě neznala), tak to by to dopadlo jinak!! :/ Takže se modlim, aby ještě něco takovýho přišlo!!!! *1*
-
-
někdy když má ulízaný vlasy tak vypadá divně *1* ale jináč fešák *3* *14*
-
jerry
Jo myslím že Dahmer je jeho nejlepší role,ale on hraje vždycky skvěle:-* *14* -
Smrt čeká všude
Naprosto perfektní film, nedivím se že vyhrál nad Avatarem. Jeremy je teda pěknej kus chlapa *14* a hereckej výkon byl naprosto úžasnej!!! -
Vše nej k narozkám
-
ja tě tak miluji si kásnej jeremi *14* *14* *14* ja sem krasne štíhlá krásná mam dobré znakký
-
-
No to určitě ti neumíš češtinu ti k*ndo zm*dana a to snát nechodíš do školy nebo co a určitě nejsi štíhla a nikdy nebudeš ti k*ávo a jestli napíšeš že k*áva je užitečná ale ti nejsi užitečná chápeš *11* *11* *11* *11* ti sv*ně ti jsi jenom práse nic jiniho a něco i jiního ti z*rtko vlastne ti to chápeš vid d*vko *2* *2* *2*
-
-
pardon zapoměla jsem tam napsat odkaz *1*
-
Všechno nejlepší
-
*14* *14* *14* JE Nejkrasnejsi Na Svate Malujaho Proste Malujaho *14* *14* Je S*xy
-
-
co to píšeš za blaboli a co se opičíš vymysli si svoji přezdívku jasný *10* *10*
-
-
Vše nej *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*