-
Hele o Justinovi si piš na jeho stránce né?? *7*
-
Jo je. Jako teď není teď je 7.7. 2014, ale já myslím v ten den kdy jsi to tam napsala.
-
*7* Hm... Neznám žádnou její písničku. Ani jí neznám.
-
No tak dobře tolik bych napsat nemohla, můžu napsat maximálně 5000 znaků, ale udělala bych jich aspon´ 4985!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Justin je nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napsala bych těch í ještě aspon´ tak 999 000 jenže ti blbci to považujou za nějakej blbej spam!!!!!! A já ani nevím co to je...
-
Jedinej kdo je opravdu úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasnej je Bizzle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
COŽE????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
TO SI DĚLÁŠ PR*EL NEBO JE TO PRAVDA?! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
:D
ONA CHODÍ S DVANÁCTILETÝM JADENEM SMITHEM!! ANI SE JI NEDIVIM *14* *14* -
jujky
ona je narozena ve stejný den jako já a je dobrá má talent a písničky má taky suprový. *14* *14* *14* *14* -
Re: Jessica Jarrell
Souhlas! <33 Má dokoanlý hlas! Teď je to moje hoodně oblíbená zpěvačka! ♥ -
Jessica Jarrell
Jessica je úúúúžasnáááá :)) <3 -
Re: Re: Re: Re: Jessica
Podle mě i jo.. A nevím, taky bych si ho chtěla koupit, ale zatím ještě nevyšel. Myslím jako na DVD. :( -
Re: Re: Re: Jessica
Aha..:) A je to velká role? A nevíš kde bych ten film mohla koupit? *4* -
Re: Happy Birthday!♥
Yay tak to opožděne všechno nej. :) -
Re: Re: Jessica
Hrála ve School Gyrls. :) -
Happy Birthday!♥
Málem sem zapomněla popřát:)♥ Vše nej! (Doufám, že je správné datum..xD) -
Re: Jessica
Ona je herečka?:)♥ -
Jessica
Jessica je úžasná! Má nádherný hlas a je i skvělá herečka. <3 :)