-
přesně ... nej z LM ♥♥
-
popravdě nechápu jak ji někdo může takhle nadávat .. ona je dokonalá ! můj celeb crush ♥♥♥ ano jsem BI a tet všichni do mě ... -_-
-
to je nejlepší věc jakou sem zatim slyšela *15* *15*
-
presne
lolatka je nej spina na svete
*1* -
děkuji *3* *3* *3*
-
prestan laskave pomlouvat moji naj kamosku
nejsi nic jineho nez je namyslena kra.a
takze laskave sklapni
nemas zadne pravo pomlouvat ji a uz vubec ne jesy
jesy je velmi dobra zpevacka a kdyby ne tak by nevihrala x factor
jestli jeste neco reknes abygontesz tak ti rozhodne rozbiju hubu to se neboj
je to jen varovani
tak jak rika nafoukli ksicht tedy lolatka pa pa *3* *3* *16* *16* -
*3* *4*
-
přesně tak naprosto s tebou souhlasím
-
Tak poslouchejte ! Ti co nemají Jesy rády tak to sem nepište !! Jak moc dobře víte tohle je stránka kde jsou osobnosti a vy můžete svým komentářem je muzete po chválit nebo něco napsát co každého potěší ! Jesy je velmi dobra zpěvačka a když se vám nelíbí tak nemusíte hned někoho urážet ne? Jako největší sobec je: lolatka
Vůbec nic o zpěvu neví !!! Jesy si prošla hodně těškým obdobim a moc si přejí aby to období zažila lolatka !!! Protože ona je největší mrcha pod sluncem
*16* kdyby něco věděla o zpěvu což pochybují moc dobře by si sáhla do svědomí a uvědomila jakou špínu kolem sebe napachala !!! Takže lolatko šáh ní si do svědomí ;)
A i vy ostatní co nemáte Jesy rady prestante uurážet ;) *16* *16* -
1. přestan se machřit nikoho to nezajímá
2. a když říkáž že o hudbě něco víš tak jak můžeš Jesy urážet. kdyby nespívala dobře tak by nevihrála x-factor a nestala by se zpěvačkou -
Dokonalost ♥
-
Sabina ji má strašně moc ráda :3 Jesy je její vzor :3
-
a ANO mluvim s tebou aby......
-
za 1. drz hubu ty kravo
klidne ti zaspivam, byla sem 10 na soutezi tak asi o hudbe neco uz vym. zatim co ti by si jedine hyhnala jak prase
a za 2. nikdy si me nevidela tak zavri ku.vu ANO
beztak mas hlavu jak zachodovou stetku tak sklapni
pa pa *3* -
Mne taky Jollao
-
tak mi zaspivej ty jestli to teda dokazes. a radsi utec nekam hodne daleko ptoze ona je z LM nej takze si davej pozor na to co rikas
-
jedine prase si ty kdyz to rikas
-
mne se libi nejvic z little mix *4* *4* *4* *4* *4* *14* *3*
-
mne se lini tenjvic z little mix *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Mužu se zeptat chodí Jesy ještě s tím Jakem Rochem z Rixtonu?