Přejít na výpis diskuzí

Ježíš Kristus

OSOBNOST 2.3.2009 
192 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu, co tady řešíte ;o)

Souhlasim s pár lidma přede mnou. Ježíš nabyl a nikomu nepomoh, stejně jako ten BŮŮŮŮŮŮŮH. Tak nechápu, proč tady řešíte nevyřešitelný věci!!! *13* *13* *13* *13*
    • apostol

Re: nechápu, co tady řešíte ;o)

Dokaž mi s¨vá nehorázná tvrzení, že prý Ježíš neexistuje a Bůh taky ne. Pak ty jsi jen přelud, bezcenná hříčka přírody. Jestli máš odvahu přesvědčit se o reálnosti Boha i Ježíše, stačí Ho oslovit a chtít důkaz Jeho existence i charakteru přímo od něj!! Dokážeš to, nebo jsi jen drzý, namyšlený samospravedlivý rebel a zbabělec?? *14*
  • ayeret

:)

for Petra a Snake666: dík za pochopení mého názoru
    for:allien: jo souhlasím s tím hitlerem a afrikou...
  • snake666

lidé, PROBERTE SE!!!

Lidé, proberte se! Ježíš nikdy nebyl a tím to hasne. Církev je pouze organizovaná skupina vymývačů mozků! A vy co věříte, jste jen pouhé loutky v tom veklém divadle! Věřit v Ježíše a Boha vůbec, je pro mne absolutně nemyslitelné! Maria jej nemohla porodit, neboť ani žádný "duch svatý" není takový borec, aby dokázal oplodnit Mariu aby byla stále pannou!! A co se týká příspěvků přede mnou...Kdyby, jak vy říkáte, Bůh, zemřel pro naše dobro, aby nás zachránil....proč se tedy narodil Hitler, byl holokaust a podobné zvěrstvo??!!!! Proč tomu ten váš "Bůh" nezabránil?! Pořád ho vychvalujete, z kříže by jste ho sundali, ale že v Africe (a jiných zemích) umírají děti hladem, v Afghánistánu se valčí atd....Proč tomu nezabrání?!!! Protože je to fiktivní bytost, která nic nezmůže a nemá proto cenu se k nemu modlit!!!!
    • apostol

Re: lidé, PROBERTE SE!!!

kde bvereš jistotu svých stupidních tvrzení, když nemáš žádný dokaz a jsou to jen tvé scestné názory?? Když chceš znát pravdu, seber odvahu zeptat se přímo Toho, koho tu tak arogantně popíráš!! osočovat dokážeš hezky, to je totiž lehké! ALE seznámit se s Ním - na to jsi srab!! nebo to snad přece jen dokážeš??? Tak co?!!! *14*
      • Re: Re: lidé, PROBERTE SE!!!

mate pravdu,vůbec nevi o čem mluví blazen
    • terezija

toš s Tebů nesůhlasim jako fakt....Bůh nás miluje tak, že nám dal svobodu- nechtěl si z nás udělat loutky,to by se nám přece nelíbilo, proto nechal satana ať působí...snad to pochopíš POZDĚJI.... *3*

PS.:nezapomeň že Bůh miluje i TEBE :)
    • Re: lidé, PROBERTE SE!!!

Čaute :)

Nakoukl jsem co řešíte. Že Bůh existuje věřím na 100% procent...žiju s Ježíšem v srdci... a vím že je...modlím se a mluvím s Ním...a On mi odpovidá :) Někdy myšlenky, někdy Duchem Svytým, Bibli, přez společenství. Ale to je težké vysvětlovat někomu kdo nemá Ježíše v srdci...nevěří v Něho, to je jak by se vadili dva lidé..jeden ktyrý nebyl nikdy ožralý s druhým který byl...no a ten co nebyl přesvědčoval toho druhého že po 20 pivech bude pořád stejný..no ten co už byl ožralý se jen směje a říká si..ty blázne..vyvrácíš mi něco co každý týden zažívám...a ten druhy se to furt snaží vyvratit...kdyby si dal 20 piuv..tak pochopí o čem mluví.
      Tak je To i s vírou..mluvíte o něčem o čem nevíte...ten kdo věří a žije s Ježíšem..o Něm nepochybuje..bo ho cítí..ví o něm. Lásku taky nevidíte...a víte že eksistuje,...atd

A jak vysvětlíte vznik světa? Jako náhodu za náhodou.
      Jak vysvětlite miliony zázraku, klinickou smrt...kde lidí popisují posmrtný život...a je to potvrzené (na nemocnice doktoři upevnili nápisy...a ti lidé kteří zažili klinickou smrt..a nikdy nebyli předtím na te střeše...po návratu do těla dokážou říct co za nápis tam je), jak vysvětlíte démony,....

věřit v to že vše je náhodou chce dvakrát tolik víry jak věřit v to že Bůh vše stvořil. Ježíš vás miluje partyjo :) *3*
      • terezija

Re: Re: lidé, PROBERTE SE!!!

přesně tak....
    • zuhajda7

no tak treba prave kvuli takovejm lidem jako si ty!jo a este Panna Maria Ježíše porodila a BYLA NEPOSKRVNENA a cirkev neni zadna vymyvarna mozku ale ty ho mozna mas vymytej z tech TRAPNEJCH kecu co ty pises!!ses trapnej a taky vy co tu pisete takovy nesmysly jako ze Ježíš nebyl a tak JEŽÍŠ BYL,JE A BUDE!!!!!
      • snake666

Re: Re: lidé, PROBERTE SE!!!

Pro ja,ja, ja jenom ja: Jdi se vycpat i s tím debilním atletem!!! *13* *13* *13* *13*
    • wendy92

Naprosto s tebou souhlasím.... *4*
  • snake666

ježíši kryste

Nésu satanista ani nic podobnýho, ale zastávám názor Petry a ayeret!!!
    Nechápu, jak Maria mohla porodit Ježíše když byla neposkvrněná?!! To je naprostá debilita.
    Církev bych přirovnal k pasákům ovcí...jak ovce se necháte zmanipulovat ohavnou církví a jak prastěný chodíte do vymrzlejch kostelů a modlíte se v "boha"!!
    Církev je pro mě ta nejvěčí pakárna!!Kdo z vás viděl toho vašeho atleta?!!
    A ještě jednou se přikláním k názoru Petry, mám na mysli to s Janem Husem!!!
    Takže FUCK OFF církvi a všem ovcím s vymytejma mozkama!! *13* *13* *13* *13* *13*
    • Re: ježíši kryste

hele vimitej mozek maš ti,ti vůbec nevíš o čem mluvíš.
    • apostol

Re: ježíši kryste

Neopovažuj se urážet, co neznáš. Když ti něco připadá jako debilita, pakárna, .. MÁŠ jedinečnou příležitostz ověřit si fakta přímo u Toho, koho zpochybňuješ!! Ježíš JE živý a jestli máš odvahu, můžeš se o tom osobně přesvědčit. Oslov Ho a nech si to od Něj vysvětlit. neodkládej to!! *14*
    • terezija

Re: ježíši kryste

...upřímě je mě ťa lůto....
  • Ježíš

On je ten největší z nás a mu patří sláva a chvála,on se za nás obětoval na kříži a ntím nás vysvobodil z věčné smrti.SLÁVA MU
    • Re: Ježíš

je to pravda jemu chvála a čest
  • můj názor

nikdy neexistoval je to jen výmysl zkurvené církve která doposud přínášela jen bolest,smrt a zkázu ... zabíjela nevinné , utlačovala jiné náboženství a víry (pohani,satanisté)... věřte si v co chcete a peace s váma *9*

AVE SATANAS *5*
    • apostol

Re: můj názor

Je reálnější než ty. Přestaň vulgárně urážet, co neznáš. Jestli máš odvahu, MŮŽEŠ se přžesvědčit o pravdivosti toho, co tu tak arogantně napadáš. oslov Ho a nech si přímo od Něj všechno vysvětlit. Vzhledem k tvému vyjadřování to ale považuju za nadlidský výkon pro tebe!! Dokážeš to?? *14*
    • terezija

bolest?? smrt?? zkázu?? tak to je blbost....jak to jako myslíš?? myslíš že to Ježíš chtěl?? do prčic proč to furt nechápete??? Ježíš miluje každého z nás neuvěřitelnů lásků boužel to mnozí z nás nedokážou pochopit....
    • Re: můj názor

Tohle jsi přehnal. Ty si myslíš jak nejsi chytrej aale víš prd. Jednou toho budeš litovat, uvidíš *5*

Jednou budeš litovat, nenadávej ! *10*
    • vittan

Ty si fakt vůl:(..když někdo neni křesťan tak to ani nepochopí...a di si s tim tvym satanem do pekla... *16*
      • apostol

Re: Re: můj názor

Do pekla bohužel míří, dokud se nessetká s Ježíšem a nepozná osvobozující pravdu, tak ho tam nemusíš posílat. Spíš naopak! Potřebuje ¨zažít to, co Pavel, když pronásledoval křesťany a popíral vzkříšení Ježíše. *14*
    • hasickaaa

co si o sobě myslíííš???ae je zbytečný ti nadávat...měla bych tě litovat...tk ubohýho člověka s ještě ubožejšími názory jsem nikdy neviděla.. *8* *8* *16* *16* *16*
    • hasickaaa

co si o sobě myslííš??? ty musíš být teda největší idiot/idiotka...ae je mi tě líto..ještě jsem tk ubohýho člověka neviděla..
      *3* *13* *13*

nehaj si swoj nazor pre seba a swojich satanistickych akoše kamaratow ani ja newerim cirkwi ale v boha werim ty ohawa *3* *3* *3* *3* *3* aj tak axlik je najlepsii!! *14* a ty si bleeeeeee

jako co si o sobe myslis??jestli se ti tady neco nelibi tak sem nelez a Ježíše neurážej jo a este on neni zadnej vymysl on fakt existoval a cirkev neprinasi jen bolest,smrt a zkazu tak si to laskave zapamatuj!!!
      • wendy92

Vydělas film Mistr Jan Hus?? Zřejmě ne, tak se prvně pěkně podívej a uvidíš co přinásela církev...docela krutárna...
    • miley1cyrus

cpi to nekomu jinymu
    • miley1cyrus

si faaaaaaaaakt blbej v co teda veris si magor i kdyz si treba holka promin ty nejsi holka ani kluk si nejvetsi uchyl pod sluncem
      • wendy92

hele laskavě neurážejte ayereta - ten je jedinej co sem sapsal něco pořádnýho...vy svatí jste z toho tak zmagoření že je mi vás líto...žádnej ježíš neexistoval, ale vám to nemá smysl vysvětlovat, věřte si klidně víc nadpřirozeným silám který jsou jeden velkej blábol než skutečným lidem kolem vás...už od toho jak marie otěhotněla - s duchem svatým bo co to bylo zač tak to je jedna velká kravina které věří jen ti co to nemaj v hlavně v pořádku když věřej naprosto nereálným pohádkám..... nejsem žádná ateistka, jen prostě věřím věcem který mají reálný vysvětlení... a možná by vás zajímalo, že ježíš se vůbec nenarodil 24.12 ale někdy v polovině června, takže ji to srovnejte...a zjistili to VĚDCI - reálý rozumní lidi a ne nějací nadpřirození svatouši... *9*
        • apostol

Re: Re: Re: můj názor

Neurážej, o pravdivosti všech výroků ohledně Ježíše se můžeš přesvědčit, pokud máš odvahu Ho oslovit a chtít přímo od Něj důkazy!! Jinak ani nemá smysl roztrubovat tu své urážlivé tlachy samospravedlivébho ignoranta, který má tu drzost povyšovat se nad Boha!! Seznam se s Ním osobně, pak něco povídej - dřív ne!!
        • terezija

tak mi vysvětli jak vznikl svět.... ano je pravda-velkým třeskem. ale jak vnikl velký třesk když perpetuum mobile NEEXISTUJE? *7*
          více než 50% vědců uvěřilo! a to doslova protože je tu mnoho otázek: proč se letopočet začal počítat od narození Ježíše Krista??jakto že z mnoha vír je stále zachovávaná katolická??jak vnikl svět?? jaktože se o Ježíšovi píše v dějepisných učebnicích a knihách dodnes??jak mi vysvětlíš zázraky které se dějí dodnes?jaktože je téměř v každé obci nebo městě kostel??jakto že jsme tu ještě my,kteří věříme??
        • vittan

Ty jsi ztracený případ, ale každý má svůj názor a já mu ho neberu. S těmi vědci, tomu by jsem tak nevěřil, vždycky s něčím přijdou, pak to zas vyvracejí ..
        • vittan

Spíš to je ten , co tady napsal s tebou tu největší blbovinu...ale co by sem ti měl vysvětlovat....ty to jednou poznáš až umřeš a Ježíš se ti představí v celé své slávě...a ty nepůjdeš nahoru ale dolu *13* zamysli se nad sebou co řikáš *13*
          • snake666

Re: Re: Re: Re: můj názor

co to meleš za kraviny?!! Vyděl si toho atleta někdy? Asi né co?! Ta vaše církev a víra v boha je pičovina na entou...takže se spíš vzpamatu ty!!! Ten kdo umře už neuvidí nikoho a nic, natož tak ježíše!!! ste tu všici cvoci s vymytejma mozečkama!!!! *13* *13* *13* JEŽÍŠ NEEXISTOVAL...JE TO JEN BLUD NĚJAKÝHO OŽRALY!!!!
            • takže ty inteligente, že Ježíš Kristus žil, je fakt který je doložený on žil a hlásal ....ted sem se fakt pobavila lol že prý nežil *1* *1* *1*
            • apostol

Re: Re: Re: Re: Re: můj názor

Velice výstižně tu svými vulgárními výrazy charakterizuješ sebe!! O nikom to neplatí víc než o tobě. Ježíše znám a ty nepředstavitelně hazarduješ, když se Mu takhle nadutě rouháš a máš tu drzost osočovat ty, kdo Ho na rozdíl od tebe poznali. Ježíš existovat a stále žije. Jestli máš odvahu (což podle tvých arogantních výroků pochybuji), oslov Ho a seznam se s Ním!! Může se ti stát něšco podobného, co kdysi Pavlovi,když pronásledoval křesťany (následovníky Ježíše) v domnění, že tím slouží Bohu (a je tedy prý "v právu"). Setkat se s Ježíšem osobně je pro tebe životně důležité, ani vzduch nepotřebuješ tak moc, jako právě Ho - a hned!! *14*
            • terezija

Re: Re: Re: Re: Re: můj názor

...a ještě neco... proč zrovna Bible je překládána do tolika jazyků??..

vní se píše: "Blahoslavení kdo neviděli,a přesto uvěřili..." *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: můj názor

Di si nadávat jinam a někomu jinýmu furt, to je hrůza! Kdo to má pořád číst ! *16*
  • Ježíš Kristus

Byla to velmi dobrá postava a měli bychom si ho vážit.A pokud vím tak se narodil v roce 0000 dne 24.12 proto také slavíme Vánoce.
    • apostol

Re: Ježíš Kristus

Máš velké mezery ve vzdělání, utopili by se ti v nich všichni dinosauři a další vyhynulá zvířata. Ježíš se nenarodil o Vánocích, to se jen pohanský bezbožný svátek navlíkl do "křesťanského" kabátu. Ani to nebylo v roce 0000, jen se od jeho narození počítá nový letopočet. Ale místo veškerého polemizování je mnohem lepší setkat se s Ním osobně. Jisté je, že kdyby se Ježíš tisíckrát narodil v Betlémě, ale ne ve tvém srdci, jsi naprosto ztracená. Osobní vztah s Bohem je původní účel lidské existence a to jediné, co dává životu skutečný smysl (veškeré jiné náhražky vedou jen k prázdnotě, depresím, .. i sebevraždě). Nepromarni svůj život, aniž bys Ho poznala!! Čeká tě!! *14*
    • vittan

Re: Ježíš Kristus

A nejsou náhodou Vánoce 25.12??????? *7* *13*
      • Re: Re: Ježíš Kristus

*1* *1* *15* *15* *1* *1* *1* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* ty kks toto si zabil še 25.12 :umreeeeeem !!!!
        • vittan

Re: Re: Re: Ježíš Kristus

Vánoce sou ale fakt 25.12 *1* ..24.12 je štědrej večer...nu co :D..ještě se musíš zdokonalovat *1* *3* *3* *3* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Ježíš Kristus

určit ty mantaak *13* 25.12 je 1. vjanocny swiatok ty uražliwec!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* aaach boše aj tak je axliik naj a sam o sebe bozstvo *14* *14* *3* *3* *3* *3*
            • terezija

Re: Re: Re: Re: Re: Ježíš Kristus

hej jako sorry ale myslim že nemá cenu sa tu hádat s nekym, kdo o tom nic neví.... vánoce sú 25.12., a 24.12. je onom štědrý večer vogo.... když negdo enví toš ať rači nic nepraví vogo.... *3*
  • ewa147

Žil...

Zemřel aby jiní mohli žít! Tového člověka už nikdy na celé Zemi nebude.Každý je jen jeden,jen jeden a nikdo nemůže úplně stejný jako ten druhý!
    • apostol

Re: Žil...

ALe na rozdíl ode všech, kteří třeba padli ve válce (taky, aby jiní mohli žít), jeho smrt by bez následného vzkříšení byla naprosto bezcenná. JEN by umřel, kdyby zůstal mrtev! CELÝ Jeho život (pozemský i současný) dává smysl lidskému životu a je tím nejdůležitějším pro každého, i když se to mnozí snaží samospravedlivě popírat v domnění, že Ho nepotřebují! *14*
  • Spása

JK přišel na tento svět,aby nás spasil od hříchů,tak si toho važme!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • apostol

Re: Spása

Pokud si to nepřivlastníš osobně, nemá to vůbec žádný efekt. Nepřišel spasit "lidstvo" - obecně, ale každého jednotlivce a každý sám osobně pro sebe to MUSÍ přijmout!! Znáš Ho osobně?? jestli ne, tak to naprav!! *14*
    • Re: Spása

hezké a ispirující, opravdu
    • vittan

Re: Spása

přesně tak svatá pravda *4* *4* *4*
  • a čo ja wiiim :D:D

ješiši ja odpadnem šak tue aj ješiško :):) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • vittan

Re: a čo ja wiiim :D:D

co ty píšeš za nesmysli? *10* *16* *8*
      • Re: Re: a čo ja wiiim :D:D

bošeee moooj do sa stebou rozprawa ??? ty hip hoper ??? *7* ja sa tu rozprawam s ješišikom !!!! *3* *3* sa nedaaj do predu za to še si bob marley oki *3* *1* *3* *3* *3*
        • vittan

Re: Re: Re: a čo ja wiiim :D:D

promiň al já sem ti možná nerozuměl , to , co si napsala *1* ...nn nejsem , ty já nemam rád *9*
          • Re: Re: Re: Re: a čo ja wiiim :D:D

ale si len ceš moju fotku ak sa robiš za dobreho poskakujuceho uchyla cooo ???? *3* *3* *3* *3* *3* *3* ale na to ti ja neskočim *13* *1* :Dnje nje *13* ani nahodou *3* (a akoše ja voobec njesom paranodidna si zapamataj oki!!! *15* ) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit