Přejít na výpis diskuzí

Jim Morrison

OSOBNOST 2.2.2007 
57 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neskutecne inspirativni osobnost a mam ho rad jako zpevaka i jako cloveka ......
  • nesmrtelná hudba

Jimi,měli jsme tu čest že žil a zanechal po sobě tolik krásného
  • jimi

jimi je nekrasnejsi chlap na svete.a navic chytrej. *14*
    • Re: jimi

kdyby byl opravdu chytrej, tak by tu ještě byl...
  • po Kalouskovi ani pes neštěkne- a srovnávat ho s Jimem - básníkem je od tebe blbost - ale tvá ty pisálku
  • ankopinko15

Dobře mu tak

Dobře mu tak.Neměl fetovat.Jinak by mu nic nebylo.A to byl ročník,kterej je mladší než moje babička
    • Re: Dobře mu tak

Víš, ty zmrde, tehdá byla jiná doba, tehdy byl sjetej každej, záleželo jen na tom, kdo jaký měl tělo, kdo drogy snášel dobře je tu ještě teď, a kdo ne, tak ten se dožil brzkého konce...Nechápu jak si můžeš na někoho takovýho otevřít hubu...kdyby si dokázal to co on, v jeho věku, tak neřeknu ani popel, ale takhle si na něj otevříh hubu....že se nestydíš!

nechápu jak můžeš mít odvahu něco takového sem napsat..je jasné že spousta lidí nesouhlasí s braním drog ale nutil ti je snad někdy? zamysli se frajírku

Fetovala celá kapela a kdyby ne tak jejích hudba není co je a neposlouchá je několik desítek milionů lidí na celým světě skoro čtyřicet let po smrti ty smrade hudebně nevzdělaný *10*
    • machula

Re: Dobře mu tak

Takého debila ako si ty som už dlho nevidel. Toto moze napisat len chuj, čo o tom nic nevie... *10*

...fuck kreténe!!!!Jim byl dobrej zpěvák a byla ho škoda debile *13*
  • JIM 4ever

Jim je nejlepší. Jsem ráda, že tu někdo takový byl a že zanechal tolik pěkného... Jeho poezie i texty. Navíc to byl nádherný chlap. Škoda ho. Uplně nejvíc mě štve, že jsem The Doors nikdy neviděla live. *3*
  • Tony

A taky si myslím že kdyby nebral drogy tak ty písně nejsou takový a taky si myslím že drogy můžou potkat každýho,ale on dokázal vytěžit i z těch drog to suprový což dokazujou všechny jeho desky *3*
  • prodám knihu Divočina

Prodám knihu Divočina, ztracené texty J.M. / Wilderness, the lost writings J.M., dvojjazyčné vydání. Cena dohodou.
    • Re: prodám knihu Divočina

ahoj, ráda bych knihu od tebe koupila,a ještě pokud máš cokoli,co se týká morriosna a doors klidně taky. zatím dík,a budu ráda,když se ozveš.
  • SLABOCH!!

Podle mě byl Jim strašně zlí zkoušel kam až může zajít hledal hranice bolesti. Odvrhl svojí rodinu.Byl obrovský slaboch když nedokázal skončit s chlastem a drogama. I přes to všechno mě k němu něco táhne a ovlivňuje mě ve všem co dělám...
    • Re: SLABOCH!!

Vtom řípadě jsi taky slaboch *9*
  • Jim

Myslím si že Jim byl hlavně ohromný básník jeho texty jsou super.Škoda umělců jako byl JIM MORRISON

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit