-
Neskutecne inspirativni osobnost a mam ho rad jako zpevaka i jako cloveka ......
-
nesmrtelná hudba
Jimi,měli jsme tu čest že žil a zanechal po sobě tolik krásného -
jimi
jimi je nekrasnejsi chlap na svete.a navic chytrej. *14* -
-
Re: jimi
kdyby byl opravdu chytrej, tak by tu ještě byl...
-
-
po Kalouskovi ani pes neštěkne- a srovnávat ho s Jimem - básníkem je od tebe blbost - ale tvá ty pisálku
-
Dobře mu tak
Dobře mu tak.Neměl fetovat.Jinak by mu nic nebylo.A to byl ročník,kterej je mladší než moje babička -
-
Re: Dobře mu tak
Víš, ty zmrde, tehdá byla jiná doba, tehdy byl sjetej každej, záleželo jen na tom, kdo jaký měl tělo, kdo drogy snášel dobře je tu ještě teď, a kdo ne, tak ten se dožil brzkého konce...Nechápu jak si můžeš na někoho takovýho otevřít hubu...kdyby si dokázal to co on, v jeho věku, tak neřeknu ani popel, ale takhle si na něj otevříh hubu....že se nestydíš! -
nechápu jak můžeš mít odvahu něco takového sem napsat..je jasné že spousta lidí nesouhlasí s braním drog ale nutil ti je snad někdy? zamysli se frajírku -
Fetovala celá kapela a kdyby ne tak jejích hudba není co je a neposlouchá je několik desítek milionů lidí na celým světě skoro čtyřicet let po smrti ty smrade hudebně nevzdělaný *10* -
Takého debila ako si ty som už dlho nevidel. Toto moze napisat len chuj, čo o tom nic nevie... *10* -
...fuck kreténe!!!!Jim byl dobrej zpěvák a byla ho škoda debile *13*
-
-
JIM 4ever
Jim je nejlepší. Jsem ráda, že tu někdo takový byl a že zanechal tolik pěkného... Jeho poezie i texty. Navíc to byl nádherný chlap. Škoda ho. Uplně nejvíc mě štve, že jsem The Doors nikdy neviděla live. *3* -
Tony
A taky si myslím že kdyby nebral drogy tak ty písně nejsou takový a taky si myslím že drogy můžou potkat každýho,ale on dokázal vytěžit i z těch drog to suprový což dokazujou všechny jeho desky *3* -
prodám knihu Divočina
Prodám knihu Divočina, ztracené texty J.M. / Wilderness, the lost writings J.M., dvojjazyčné vydání. Cena dohodou. -
-
Re: prodám knihu Divočina
ahoj, ráda bych knihu od tebe koupila,a ještě pokud máš cokoli,co se týká morriosna a doors klidně taky. zatím dík,a budu ráda,když se ozveš.
-
-
SLABOCH!!
Podle mě byl Jim strašně zlí zkoušel kam až může zajít hledal hranice bolesti. Odvrhl svojí rodinu.Byl obrovský slaboch když nedokázal skončit s chlastem a drogama. I přes to všechno mě k němu něco táhne a ovlivňuje mě ve všem co dělám... -
-
Re: SLABOCH!!
Vtom řípadě jsi taky slaboch *9*
-
-
Jim
Myslím si že Jim byl hlavně ohromný básník jeho texty jsou super.Škoda umělců jako byl JIM MORRISON