Přejít na výpis diskuzí

Jim Morrison

OSOBNOST 2.2.2007 
57 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U mňa vykonáva excitáciu akčnej mytologickej hymnickej drene, ktorá je exaktne cylindricky aktivovaná rotačným melodickým akčným členom.

Myslíte si že halucinogény sú prínosné ???

alebo s tým odstraňovaním filtrov vnímania to netreba až tak preháňať...
  • Jim Morrison..... nejlepší pro mně legendou a člověkem na kterého se nezapomíná ... je pravdou že jsem donedávna o něm nevěděla ale stáhnula jsem si pár písniček a musím přiznat že ty textY a ta hudba májí něco, co probudí v člověku něco ... teda co se týče mě .. prostě at si řeknete nebo pisnete že fetoval nebo co ...nevím jak byste v jeho situaci to zvládali ... tu slávu a všechno co ho potkalo ....at žije Jim Morrison v naších srdcích bude stále *4*
  • Drogy

V tu dobu ještě nebyly rizika drog tolik známá a on si prostě užíval života
  • jim.moris

PRAVDA - LEZ - MYTY

Ahojky, dle mého názoru:Jim žije v každém, kdo v něho věří.Já s jeho osobností žiju 15leet.V letech 2002 - 2005 byli mé životní zkušenosti velmi ovlivněny Jimem, až na hranici života a smrti.Mám ho rád,vážím si ho - je mojí životní energií. *4* *5*
  • ladyrose24

Jimmy

Bol to krásny a charizmatický človek...navždy zostane legendou a veru nikto s tým nič neurobí *4*
  • My corason...

... na takych ludi sa nezabuda... bol to typek za setky drobne, setky..
  • Jim

Myslím si že Jim byl hlavně ohromný básník jeho texty jsou super.Škoda umělců jako byl JIM MORRISON
  • SLABOCH!!

Podle mě byl Jim strašně zlí zkoušel kam až může zajít hledal hranice bolesti. Odvrhl svojí rodinu.Byl obrovský slaboch když nedokázal skončit s chlastem a drogama. I přes to všechno mě k němu něco táhne a ovlivňuje mě ve všem co dělám...
    • Re: SLABOCH!!

Vtom řípadě jsi taky slaboch *9*
  • bluesman

na konci už to byl zpruzenej starej bluesman a nedokázal se vrátit zpátky, ale komu čest tomu čest. *5*
    • Re: bluesman

starej? ve 27 letech? Možná byl tlustej, zarostlej, ale rozhodně nebyl starej...! k tý tloušťce-ta má svý opodstatnění...tehdy byla jiná doba, jenom chtěl vědět, jestli lidi budou chodit dál na jejich koncerty, když z něho nebude sexsymbol!!!
  • prodám knihu Divočina

Prodám knihu Divočina, ztracené texty J.M. / Wilderness, the lost writings J.M., dvojjazyčné vydání. Cena dohodou.
    • Re: prodám knihu Divočina

ahoj, ráda bych knihu od tebe koupila,a ještě pokud máš cokoli,co se týká morriosna a doors klidně taky. zatím dík,a budu ráda,když se ozveš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit