Přejít na výpis diskuzí

Jim Parsons

OSOBNOST 2.7.2008 
88 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shelly

Ahoj,
    ano Sheldon je fakt jednicka. bohuzel je gay. *9* *5*
    • nevadí, stejně je úžasnej *1* *14* *14* *14*
    • Re: Shelly

Jezišmarjáááá,fakt je gay,ze to nikde nepisou,no to je hrozny,protoze je fakt sladkej a je z třesku NEJLEPŠÍ
      • Re: Re: Shelly

http://www.imdb.com/name/nm1433588/ bio

Mrkni sem...tam je, ze je gay...
        • Re: Re: Re: Shelly

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu já tomu nectěla věřit to neeeeeee ten nejsladší z TBBT:-( ae tak co hlavně že je štastnej:-)

A proč by to měli někam psát, je to jeho osobní záležitost ;) *5*

dokonce je i s přítelem zasnoubenej...
    • Re: Shelly

nevadí..:)
  • anninka0001

TBBT

Rozhodně nejlepší herec z The big bang theory, vážně si zaslouží obdiv za to, jak tu roli dokáže zahrát. Bez něj by TBBT byl jeden z dalších slabomyslných seriálů. Je fakt jednička, miluju jeho hlášky *1* *15*
    • to spýš na světě nej herec
  • Proboha miluju ho .. *14*
  • 40? LOL - to jsem nikdy netušil, spíše semu dával 28 :-)
  • Je užasný, je takový roztomilý a nemůžu uvěřit že má 38, vůbec na to nevypadá :D je škoda že je gay, moc by se mi líbil s Kaley :)
    • *16*
    • on je gay? *8* neee!!!!!!!!!
  • Ja ho miluju je uzasnej :) ale typovala bych ho na 25 let :D ale 40 je taky krasny vek
  • 40 ?? *15* *15* Ty bláho typla bych mu max 30 :D :D ale i tak všechno nejlepší :))
  • Sheldon je rostě nejlepšíí !!!

Sheldon je nejlepší z big bang theory, miluju ho, ikdyž má takovou povahu :D je prostě nejlepší :)) *14* *14*
  • MULIJU

Úžasnýýý v The big bang teory...♥♥♥
    Miluju hóó♥♥...je uplně krásný♥♥...prostěě néééj...♥♥♥♥♥
    • Re: MULIJU

Souhlasím:) Ale prý je gay:/ Nevadí aspon nebudu žádné závidět:D:DNejlepší by bylo kdyby jse dal dokupy s kaley:)) *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: MULIJU

Jo to by bylo fakticky nej ale v Teorii velkého třesku by to bylo lepší protože by sme nikdy nečekali že on a penny se daj dokupy když on je úplně fyzik a ona sotva ví co to fyzika je XD Ale fakt je nééééééj borec to fakt...ale já myslím že gay není v novinách můžou napsat cokoli ale to neznamená že to pravda je.ale at je co chce je SeXy! *14* *4* *5* *1*
  • PRAVDA_LEŽ

Ahoj... ve škole mi každý říká že je homosexuál... já tomu ale nechci uvěřit... dokázali by jste mi odpověďet?
    • Re: PRAVDA_LEŽ

Ahoj.. je to gay ;) a tyhle vánoce se se svým přítelem vzali :)
      • jituschka5

Re: Re: PRAVDA_LEŽ

Není ženatej, plánovali to ale je to odvoláno takže jestli vůbec ještě spolu jsou ;)
      • Re: Re: PRAVDA_LEŽ

A to víš odkud?
        • Re: Re: Re: PRAVDA_LEŽ

http://bumpshack.com/wp-content/upl oads/2010/09/Jim-Parson-Is-Gay-Boyf riend-Todd-Spiewak-PHOTOS.jpg
          je gay no.. na youtube sou i rozhovory kde o tom mluvi.stejne je uzasnej. *1*
    • Re: PRAVDA_LEŽ

nevim jestli je gay ale vim ze je frajer :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit