-
Nevim
Ne že je jednim z nejlepších ,ale on je nejlepší.Nebo snad znate nekoho kdo by ho překonal já tedy NEVIM. *7* *4* -
-
Re: Nevim
ZoSo je ten naprosto nejbrilantnejsi kytarovy virtuos ever.Je nadherny pohled na jeho nizko zaveseny Les Paul a jeste krasnejsi na poslech.Jen kvuli Led Zeppelin sem si poridil Porta Pro od Koss.Neskutecne... Solo v Whole lotta love...Videt to tak na zivo...Jinak moje nejmilovanejsi skledby jsou Down by the seeside a Ten ears gone... -
Re: Nevim
Vedli jsme před lety u pivky s kamarádem - muzikantem debatu. Já jsem říkal, že pro mě je nejlepší Page. Pro něj je to zas Gilmour. Oba názory beru, Page mám rád pro tu jeho živelnost a tak, na druhou stranu, je Gilmour asi "přesnější" kytarista, co se týká techniky hraní.
-
-
.
pro me je to jimmy hendrix a page -
Pan Kytarista
Jimmy je fakt výbornej kytarista, moc ho uznávám. Lepší než on je jedině David Gilmour z Pink Floyd. *14* *4* Jimmy a David forever! -
...
Jimmy je bez debat fenomenální, stejně jako třeba Gilmour, Slash,´nebo Young. Ale podle mě Hendrix je Hendrix...;-) -
je skvělej moc
-
-
Je prostě nej,nej,nej,nej,bez pochyb nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
-
-
jimmy
Podle mého názoru je Jimmy Page nejlepší kytarista světa *4* Tento titul si myslím zaslouží. A ještě bych mu chtěla popřát k včerejším narozeninám, jsi skvělý, můžeš si právem blahopřát Jimmy -
m4rg3
Podle me je taky nejlepsi na svete. Kam se hrabe SLASH?????!!!!!!! *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: m4rg3
Přesně *1* Na co si ten blb s cilindrem hraje?? *13*
-
-
všechno nejlepší
Taky dodatečně vše nejlepší, přála bych mu hlavně to zdraví, bezkonkurenčně nejlepší kytarysta na světě. -
To spíš místo Slashe bych tam dal Briana Maye nebo ''slowhanda''Claptona.
sOvšem za nejvyšší ligu považuju Hendrixe a Becka,skvělej Jimmy Page hned za nima.Tak ať mu to hraje *5* -
Miluju Jimmyho Page.:3 Jsem jím naprosto posedlá*U*