-
V televizi /ČT 1/,byl v pořadu ,,Reportéři ČT " pořad o Bradym z roku 2004 ! Tak ještě jednou:
_ proč nedostal metál od Havla ?
_kdo mu posílal SMS, že bude dekorován ?
_kdo mu slíbil oficiélní listiny po příletu a nedostavil se pro nej na letíště ?
_ jak je to,že přijede bezvýznamní dědek a jsou toho plné noviny ?
Můj názor - připravená akce k polarizaci davu a vyvolání podprahového davového myšlení žádajíci odvolání p.Zemana (prezidenta ČR) -
Dnes jsem četla názor od režisera a producenta ČT Davida Martínka na dění kolem p.Bradyho a honu na prezidenta Zemana. Líbil se mi od něj poslední věta::::myšlení určité sorty lidí, kteří si myslí, že jsou víc než ti obyčejní, je velký problém společnosti.
Nejsou. S odpuštěním, díru do p....máme všichni stejnou. -
To je nemožné co se tady děje! Kdo je Brada ??? - nikdo o něm nic nyví!!!
Sovky českých lidí za války padli, jejich příbuzní nic nedostali to jsou hrdinové a ne nějaký BRADA!!!!!
To už není možné co se tary děje !!!!
LIDÉ BĚTE - už brzo bude čas vyrazit do ulic a všechny zbohatlíky a chytráky naházet na hranici!!! -
Pochybuji, že pan prezident potkal p. Hermana a řekl:"Nazdar Hermane, co dělá strejda v Kanadě, nechce medaily?" Tomu může věřit jenom pitomec,nebo pan Kraus.MSG
-
Ještě si malinko přidám !!!! To se o něm nevědělo před 25ti lety ???
Jestli je tak slavný, proč mu to nedal už Havel nebo Klaus !!! Kolik
vyznamenání už dostal za své činy a utrpení ve světě??? Chudáci. Celý svět se směje ubožákům z Česka. Asi opravdu patříme mezi zvířata a né mezi civilizovaný svět. A ptám se díky komu jsme za to vděčni ???
Je čas zase na nějakou defenestraci. Komunisti tam byli dlouho a tihle
rádoby demokraté a hraboši s plnou hubou o svobodě už jsou tam taky tak. -
Teď jsem četla na webu Parlamentní listy rozhovor s hercem Jiřím Krampolem a dávám mu za pravdu, p. že p.Brady nas stál miliony přišel odněkud a nezajímá nikoho že naši důchodci a nemocní lidi nemají na plenky,******
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Nejaky-Brady-je-mi-u-prdele-Hajzlove-zkurveni-rozcilil-se-Jiri-Krampol-Pak-nam-vypravel-co-sam-zazil-s-cenzurou-A-nebylo-to-jen-pred-rokem-1989-460291 -
Kdo tady zase hraje komedii se životopisem?? To je uměle vylhaná prasárna, která vznikla stejně jako životopis na wikipedii.cz, který byl založen stejně jako tady 21.10.2016 do té doby nikdo o tomto podvodníkovi nic a nikdy neslyšel v této zemi. Celý životopis je jen vylhané divadlo hermana a spol, nic víc.
-
Kdo ho zná,
je to falešný vrchní
chudák strejda byl využit,zneužit ,
co nás ještě čeká,lidi jsou bohužel stádo,
kterým je manipulováno -
1. Instalatér ve 14 ti letech?
2.Gliwitze není Osvětim!
3.útěk v lednu 1945 a kdepak se skrýval do května, aniž by ho někdo udal. Jak v Sudetech, tak Čechách!
Do 1951 bílé misto. Nebylo to v Kanadě jinak ? Herman z nás dělá voli a média to bašti. -
Bohuzel video nelze už najít. Ze by to byla cenzura? Nebo "ze by to byl slon?"
-
A to chce ten Horáček být presidentem,to se máme na co těšit
-
Souhlasím takových co prožili koncentrák a napsali knihy je u nás spousta a dokonce žijí v republice
-
zase musím jen souhlasit , hlavně mně zklamal p.Horáček .....
-
souhlas , je hafo lidí , kteří přežili .....
-
A za co chce být vyznamenán? Takových lidí,kteří přežili koncentráky, je plno a nikam se nederou.
-
Je mi líto že byl p. Brady zneužit k politické štvanici na prezidenta zvoleným lidem, našim politikům se totiž nehodí do krámu. p. Brady v Osvětimi pobýval asi dva měsíce, potom utekl při pochodu smrti. Od roku 1951 žije v Kanadě. Prostě Čech jak se patří a my co tu žijeme a pracujeme pro republiku jsme vzduch. Že se nestydíte. Tak proč se ti naši umělci a rozumbradové taky nepostaví takhle za horníky a neudělají nějakou štvanici na Bakalu a spol, fuj to je hnus.
-
Sleduji tento případ od začátku a dle mého názoru byl p.Brady zneužit svým vzdáleným příbuzným. V 88 let se lehko skočí na vábničku vyznamenání a navíc s přehledem poslal komunisty kamsi na půdě parlamentu,což se divím že KSČ vůbec nereagovala !! (nechci se jí zastávat,ale co je moc to je moc) Už 2 dny před jeho příjezdem se vědělo že vláda chystá podraz na p. prezidenta, jenže se nevědělo odkud.Pan Brady tvrdí,že s někým telefonoval ,že dostane řád TGM. Úředník prez. kanceláře mu to neřekl, jen měl všeobecné otázky; viz záznam hovoru ! Kdo tedy řekl p. Bradymu o metálu ?? Mám velice silné podezření,že to byl někdo z okolí typu p. Hermana. V první řadě naše pr. kancelář se musí spojit s vládou KANADY a ta tento krok musí schválit , když jde o jejich občana.COŽ SE NESTALO !! Potom teprve je možné spojit se s vyznamenanou osobou.Můj názor je, že tohle byl podraz na Český lid, všechny kteří prošli koncentrákem, bojovali za demokracii, bojují proti Islamizaci Evropy a BOJUJÍ ZA PŘÍŠTÍ ŽIVOT NAŠICH POTOMKŮ !!!
-
Když chce někdo psa bít hůl si vždy najde, využili a zneužili starého pána ke špinavé hře,ten dědula snad ani neví jak posloužil svou účastí některým posluhovačům samotného satana proti lidem zvoleného PRESIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY MILOŠE ZEMANA. Po zbytek svého života bude mít být na co hrdej
-
V Osvětimi pobýval asi dva měsíce, potom utekl při pochodu smrti. Od roku 1951 žije v Kanadě. Prostě Čech jak vyšitý.
-
Souhlasím,nikdo nikdy jsme neslyšeli o nějakém p.Brady a už vůbec nerozumím tomu proč by měl dostat vyznamenání, že napsal knížku o holokaustu, takových byla napsána spousta a navíc žije víc jak 60 let v Canadě. Nikdy nebyl oficiálně písemně navržen a i ambasáda v Canadě potvrdila. Je to politická štvanice na prezidenta protože se nehodí některým našim politikům do krámu a davová psychóza, plno lidí v ulicích co protestují ani v životě o něm neslyšeli. Lidi vzpamatujte se, snad si zaslouží ti kteří naší zemi proslavili a žijí v ČR a né v Canadě. Dnes mi poslal známý odkaz z rádia Svobodné Evropy a to stojí za to si poslechnout celé.
https://www.youtube.com/watch?v=LOPakQF_uWs