-
Vyděrači ničí Kajínkovi život...
...ještě 17 let po jejich smrti !!! *8* Byli to hnusní zločinci a nejhorší je že můžou ničit životy stále ! O policistech co stříleli ani nemluvím !!! Proč ty vyděrače zabili ? Proč je nezatkli ? Protože s nima byli spolčení ! Plzeňská policie je prý ze 70 procent tvořená mafií ! V Plzni téměř nic nefunguje-na právnické fakultě získají titul za měsíc a pak můžou odsoudit nevinné !!! *8* *10* -
-
Re: Vyděrači ničí Kajínkovi život...
zas tak blbá plzen neni *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *8*
-
-
!!
Kajinek je BOREC !!! nekolikrat utekl z vezeni a to i z tech nejhlidanejsich!! to ty policajty namichlo tak na neho hodili vrazdu kterou nespachal!!! *16* -
-
Re: !!
prosím tě,když jsi ve vězení na doživotí,tak jsou vždycky nejhlídanější ! A hodili to na něj spíš proto,že byl ve vězení opakovaně kvůli krádežím !! A to že nevraždil ví snad každý !! *15* -
-
Re: Re: !!
To neví nikdo - jen on sám, já stále věřim, že vraždil. Film je film a realita je úplně jiná ... -
-
Re: Re: Re: !!
sakra co tady spamuješ ? *8*
-
-
Re: Re: !!
to byl muj nazor!!! tak mi do neho neryp ja ti taky nebudu rypat do tveho !!
-
-
-
Udělat to nemohl
protože když tam zabili ty lidi,vědělo se hned že to byli plzeńský policajti.Cikáni s tou informací lítali po celé Plzni.Cikáni a policisté v té době byli jedna ruka a taky vyřizovali za druhé cikány špinavou práci.Nechápu,proč tak dlouho trvá než policajti zavřou své lidi -
Poslechněte si zvukový záznam pořadu Českého rozhlasu z 5.ledna 2008, ve kterém vyprávěla Marie Černá o svých osudech.
http://www.ludvikcerny.estranky.cz/ clanky/informace-z-medii/marie-cern a-v-ceskem-rozhlase.html -
On to nebyl!!!
On nikoho nezabyl, to je jasný... *13* -
-
Re: On to nebyl!!!
naučte se psát, a vy sjste u toho byl, že to víte ?? -
-
Re: Re: On to nebyl!!!
A TYS BYL U TOHO ŽE VÍŠ ŽE VRAŽDIL ? KROMĚ LŽIVÉHO SVĚDECTVÍ POKOŠE NEBYL PROTI KAJÍNKOVI JEDINÝ !!! DŮKAZ !!!!!!!!!!!!!!! *8* *8*
-
-
-
video s marií černou...
zde.. http://www.tyden.cz/rubriky/lide/me l-spalene-ruce-rika-cerna-kajinek-u -ni-zustal-40-dni_176964.html -
-
Re: video s marií černou...
a Marie tvrdí,že s Kájínkem nakupoval činky ! -
-
Re: Re: video s marií černou...
nakupovali
-
-
-
Kajínek a Čená
Marie Černá o Jiřím Kajínkovi
... Byl bezmocný, byl odsouzený nevinně. Proč nechtějí otevřít jeho případ. Vždycky říkal: "Maruško, ty jsi jiná. Ty věříš ve spravedlnost, ale tady neexistuje spravedlnost. A já to nakonec vidím, že ta spravedlnost neexistuje...
... Já se musím srovnat, protože to je strašná rána. Proč myslíte, že jsem neodjela k rodičům? Musím se s tím srovnat sama. Já jsem zažila tolik nespravedlnosti, opravu tolik nespravedlnosti a furt jsem zrazovaná a furt věřím... -
-
Re: Kajínek a Čená
TO JAK S NÍ KAJÍNEK VE FILMU SPAL PRÝ BYLO PODLE REALITY !
-
-
?
Pan Kajínek mi připadá jako docela inteligentní člověk. Opravdu to bude asi tak, že s tou popravou nemá co dočinění. Žádný zlatíčko to ale taky nebude *13* . Jen mám dojem, že kdyby, nebo pokud má možnost číst tyhle...příspěvky...mus se upřímně zasmát....řešit jestli by vlezl na tu...nebo ne...fakt na úrovni *8* čau -
-
Re: ?
tak v televizi před chvílí v tom dokumentu teda řikali že měl románek s Černou,tak na ni asi vlezl ! *15*
-
-
Kajínek
Až jednou umře ten,který to všechno spáchal,tak Kajínka pustí ale Bůh ví,jestli ten tu ještě bude.
Ten film by mu mohl pomoci. Chtělo by to nové soudce a začít zase od začátku. -
hfuwehfuowa
nechápu náš stát! měli by to určitě proštřit,protože on je prostě nevinnej! a i kdyby ho pustili jednou tak ty peníze mu nikdy nenahraděj život kterej by prožil za ty léta tady venku.