-
jirko v tom filmu si byl fakt užasnej lepší to nemohlo bejt seš úžasnej!!!
-
STŘÍKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!STŘÍKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Jirka je podle mě skvělej herec a jsem ráda, že ho objevili. Má talent a myslím si, že bude hrá v ještě lepších filmech.
-
SnowBoarĎáK :))
No,vsechny holKy se tu rozplivate,jak JirKu nemilujete,je sice fakt uzasnej:)ale nemuzu rict ze bych ho milovala.Ale jako herec je supa a preju mu viic podobnych filmu:)Rozhodne ma talent!A je fakt k nakousnuti=) -
info
oficiální stránka http://www.jirkamadl.info -
ahojky Jíro!jestli si tohle vubec nekdy budes cist,tak ti chci rict,ze jsi fakt peknej.Kdybych nevedela,ze nekoho mas,tak bych jela do Budejic a obesla bych dum od domu nez bych te nasla:)zpoctku jsi se mi nezdal,ale pak....STASTNEJ NOVEJ ROK!
-
kdo ví adresu ja Jirku at ji napiše na tenhle email děkuji!! PS:miluju tě!!!!!!!
-
MIUJEM TĚ OZVI SE
-
Jirka Madl
Kdyz sem ho vydela poprve,tak se mi zdal divnej,ale kdyz sem se na nej koukala vic a vic zacal se mi libit....Nekdy by sem ho chtela videt a popovidat si s nim...Vim ale ze je to nemozny,protoze kdo ze znamejch osobnosti by se mnou chtel kecat...ale opravdu by sem si to prala.... Je moc peknej... -
jiříček-miláček
jirka je maprosto nejúasnějí člověk na světě. Já ho naprosto miluju a kdyby neměl holku hned za nim jedu vím toti kde bydlí PS:JIRKO KDYBYS SIS TO ČETL TAK NAPI NA TENTO E-MAIL.nikolamachkova@post.czBYLA BYCH NEJĄTASTNĚJÍ HOLKA NA SVĚTĚ JETĚ JEDNOU TI DĚKUJI E SI NATOČIL SNOUBORĄDÁKY A KDYBY SIS TO ČETL TAK OOOOODDDDDEEEEEPPI:-) MILUJU TĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!