Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jirka

caw jirko jak se mas???jestli budes mit icq a posilas ho ostatnim nezapomen aji na me a posli me ho pliz na email slunicko039@seznam.cz diky mooooooc.
  • ahojky

ahojky jiřiku pls pls napišmi na email je lenour225@seznam.cz pl pls mam tě mos ráda pls pls *4* *14*
    • ahoj

ahoj Jirko já jsem se narodila s tejně jako ty ve stejným datum,ale v roce ne já jsem v roce1996 a ty 1986 takže tobě je 21 a mě je 11.Kdyby si něco chtěl tak moje číslo je 731319878
  • už dlouho uběhlo od přidání dalšího čísla, doplňuji další jirkovo číslo: 736 26* ***
    další za rok, pa pusy :D
    • jé, 2 roky jsem to sem nepřidávala! tak přidávám ještě jedno: 736 262 *** *5*
  • super

ahojjky ja si myslim ze se vam teen filllmiikk mooooc ppovedl *14* *14* mooc se mi to libylo..i vsem od nas ze tridy..je to mooc fajn film a doufam ze bude i dvojka ale ne aby to bylo jako u kazdych filmu horsi nez 1 ale este lepsi!!tesimm se na to..mvmmmr papapapa a jirko s tim druhym nwm jak se jmeuj *1* byly ste moos fajn!!
  • No páni

Teda slečny *1* vy kdyvyste mohli tak ho snad utulíte a to ho ani neznáte. Neříkám že neni dobrej herec. Herec je dobrej a svoji roly zahraje vždy dobře a filmy mam moc ráda..ale psát někomu že ho milujete a ani ste ho neviděli na živo *1* ať žije fanatizmus..zajímal by mně věkovej průměr slečen co sem něco píše. Jinak Jiří..koukam že máš z čeho vybírat *4*
    • Re: No páni

nemuzu nic jinyho,nez souhlasit...
  • Jako fakt? Proč ho urážíte, hejtujete?! Jirka je strašně dobrý herec, mám ho ráda, a s Evičkou mu to strašně přeju♥ Závidíte mu, že něco dokázal a vy nic, protože jste absolutní nuly. Fakt jste ubozí! Nesuďte knihu, podle obalu!!!
    • Strašně dobrý herec? I ve vesnickém ochotnickém divadle jsou k vidění lepší herecké výkony, než ty jeho. Ten se může líbit akorát tak poblázněným puberťačkám, kterým se ten jeho ropuší ksicht líbí. To je ten obal knihy, o kterém mluvíš.
      Když se ale do té knihy začteš, začne se ti brzy zvedat kufr.Je to zmetek, který pro prachy udělá cokoliv a pro kohokoliv.
      Ta kauza kolem maturitního plesu je zřejmě na objednávku, aby se o něm víc mluvilo a aby byl zájem o ten film co režíroval. Ten nechci hodnotit, dokud ho neuvidím.
      Tady by byl takový Niemand a křivák ve všeobecném opovržení.
  • Ahoooooj jiricku vse nejlepší k tvým narozeninam at ti vydrží pozitivni smysili co mas teď až do smrti *14* *14* *14* *4* *4* *5* *3* *15* *2* *1*
  • ivca

ahoj urcite bych se s tebou chtela seznamit napis na muj e mail poztdravuj kotkachtela bych na tebe kontakt nebo na vojtu kotka napis teda pa pa
  • :D:D

chcem tvoje icq mam par otazok *7*
  • Jirka je prostě božíí... a s Evčou Josefíkovou mu to moc sluší..je skvělej... hlavně ve filmu Probudím se včera *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit