-
super
on je super uzasnej a in *3* -
je fajn????
čau Jirko,viděla jsem tě v č. třebový 7.2.Skoda,že jsi ten hokej zrovna nehrál.Bylo by to zajímavé pokoukáníčko....Ale chlapy od nás,co hráli proti vám říkali,že jsi fajn a nenamachrovanej a to je fajn,že ti to tolik nestouplo do hlavy...raftáci byli nej....měj seeee *5* -
Vypadá jako Samuel James Dargue, švagr našeho učitele AJ *14*
-
CHYBA
čauky, helec nechcu nic říkat,ale maj tam chybu... on je ve znamení štíra a ne váhy.... říká to ve zpovědi na streemu... *3* -
-
Re: CHYBA
ani ne no no se nekdy uvdi štír a někdy váhy..:D..on je totiz na prelomu..:D..no nic JINAK J0 SÚÚÚPER *4*
-
-
Je to opravdu úžasný herec :) mám ho moc ráda už jenom proto, že dokáže pobavit pouhým pohledem :D :) nechápu proč jste tak negativní..:)
-
kokot mádl
nevím jak se někomu může tady ten defekt líbit, je malej zapařenej, hlavu má obrovskou v poměru k jeho malýmu tělu a ve ksichtě vypadá jak kdyby měl downův syndrom!!! a dělá machry kokot jeden!! *16* *15* -
-
Je super že ho dokážeš takhle pomluvit ale jaká je tvoje kariéra co ty umíš? Akorád tak nalepit žvejkačku na stůl!A víš vůbec co to je downův syndrom? radši si o tom něco přečti katovíhle závistiváky úplně nesnášim!
-
Re: kokot mádl
Tak hele ty defekte, Jirka je normální v poho kluk(vím to z vlastních zkušeností), nezáleží na tom jak někdo vypadá nebo tak něco, ale na tom jaký je uvnitř, jenže to takový kokot s downovým syndromem nemůže nikdy pochopit, že?
Mimochodem závist není hezká vlastnost!!! co ty by jsi za to dal, kdybys dokázal to co Jirka a zajímalo by se o tebe tolik lidí?
Myslím, že bys hodně rychle změnil názor, ne?
Jinak s tou nehezkou vlastností bys měl žačít něco dělat, než tě uplně pohltí.
Hm... závistivý kokot s downovým syndromem není zrovna nejlepší kombinace nemyslíte?
Jo a ještě něco nevím kdo tady dělá větší machry? *13* -
Já chci vidět tebe:D Máš nějakej komplex?:D -
ehm ehm, kdo tady TEĎ dělá machry? vzbuď se blbečku *15* -
omg nesoudi lidi kdyz je neznas *8* downuv syndrom wys ubec co to je lol....hele moc se diwas na telewizi *13* -
To já taky nechápu.A Rafťáci,to je jedna z největších hovadin,co existuje.Krávovina pro puberťačky. -
-
Re: Re: kokot mádl
přesně, moje řeč!!! takový kokotiny se můžou točit jenom u nás *5* -
-
Re: Re: Re: kokot mádl
Jo tak s timhle souhlasim tak napůl...existujou i horší filmy;)
-
-
-
-
jirko všechno nejlepší k narozeninám
-
Cmuq
Jirka je najlepši na svete!!!!!!!!.......... jaaaaj ja som sa doň ho zabuchla už v snowboarďákoch... si naozaj zlatý -
Ach jo...
tý jo..dneska(asi tak před hoďkou) procházel kolem mě na Andělu. měl kapucu a asi mířil k metru. Já tam byla se svou kámoškou, Káťou. všimla jsem si ho hned jak si změřil káťu a pak se mi juknul do očí.. *9* ..no já byla death... *14* ale o takovym klukovi se mi může jen zdát... *9* *9* ='( -
jj je to tak,je tu toho dooosst málo,na to jak je dobry,a sqelý a úžasný:o)