-
nový oscarový film
Ahojky šťastná rybičko,
zdraví Tě jiná taky šťastná rybička. :-)
Napadl mě ve snu námět pro Tvůj další oscarový film. Všiml sis jak jsou lidé v poslední době duševně nemocní a vyprahlí? V TV jsou samé seriály, plné problémů, nezlob se na mě,já na to nečumím, protože mě to dostává duševně dolů. Raději popadnu pastelky a něco si čmarám. :-) Viděla jsem jednu nádhernou scénu, která by Tě jako umělce měla chytit za srdce. Je to o lásce, prožívání a cítění. Lidi potřebují duševní nalévárnu. Připadá mi,že zapomněli, co je to láska a přitom ji má každý ve svém srdci, touží po ní a vyhledává ji.Jsi jediný člověk, který je to, co Ti chci říct, stvárnit. Bude to jednoduchý příběh, který řekne všechno.Žádná komerce, žádný škvár,jenom energie lásky od srdce k srdci. :-)
Nevím, jestli je toto právě to, co teď hledáte. Ani nevím, jestli to budete číst. :-)
I kdyby ne, jsem moc ráda, že jsem to napsala. :-)
Přeji Vm krásný život.
Majka Bartošová -
Ty jeho filmy jsou úplné hovadiny,měl zůstat u toho herectví. Nechápu jak mohl něco takového natočit.
-
Jiří Menzel
Pana Jiřího si nesmírně vážím,milého
člověka,výborn ého režisera i ducha
přítomného herce.Včera jsem sledovala
na ČT.2 O Jiřím Menzelovi vyprávění
že mi šly slzy do očí.Že měl 23.2.2009
71.narozeniny,což mu přeji pevné zdraví,
štěstí.Oscarový film " Ostře sledované vlaky". -
Má pravdu .Jak mohl točit takové hovadiny.
-
Hrad Červený Újezd
Dobrý den, pane režisére,
děkuji za náhodné setkání na hradě v Červeném Újezdě u Unhoště i za to, že jste mi ochotně pózoval při focení. Máte můj obdiv, protože občas to může obtěžovat. Ještě jednou díky a hodně štěstí. Petr Berka
http://berkapetr.rajce.idnes .cz/Veprove_hody%2C_pan_Jiri_Menzel _s_rodinou_a_puma_na_hrade/