-
Paroubku, Paroubku
Paroubku, Paroubku, vezmi si Ratha a Jandáka a založte společnost PARAJA,
nechte si vytunelovat mozky a jděte k čertu. -
-
Re: Paroubku, Paroubku
Ty jo tolik námahy, a potom k čertu?
Můžeš si rovnou vlézt, ty žábo bradavcová, do své velké sadelnaté prdele!
Přeji pěkný pobyt, neuklozněte a nezapomeňte lampičku, je tam tma.
S pozdravem Natálie Krakonošková *4* -
-
Re: Re: Paroubku, Paroubku
*1* *1* *7* Vy negativci to by vám šlo ale makat to ne Představte si že by v této republicce byli všichni vychovaní jako vy nechtěla bych to vidět ani ve scifi. Jsem ráda že tací lidé jdou mimo mne.Čí jste děti . To bybylo zajímavé vědět . Ještě že mám doma slušné i když ne bohaté . Snad budou mít šanci žít slušný život. *3* *3* at žije Čssd *8*
-
-
-
Pražákům
Vy blbečkové co tady píšete asi jste ze Prahy žeee.Kdyby v Praze nedělali lidé z Moravy tak bi jste zdechli hlady. Ale já jsem z vesnice , také budu volit ne Paroubka ale ČSD.
Já dělám za 12600kč a v práci se nadřu za ty prachy. Nemám kam jít za druhou prací.ODS z nás tahá jen prachy.
*16* *5* -
-
Re: Pražákům
Je to mylná informace, krabička cigaret stojí 2-krát víc než těch 30 korun regu-lačního poplatku, a co alkohol, s čím lidé tak rádi zničí své zdraví, lidé to stejně kupují, těch 30 korun je bagatel, jsem invalidní důchodkyně na vesnici, a vidím na co lidí utrácejí za nesmysly. ČSSD utrácí nejvíc za volební kampaň, skade bere na to peníze? *13* -
Jo jo ...to je úděl vidláků, ano správně my v Praze jsme něco víc :-) ....to jen tak pro začátek, do práce jezdíme cca. hodinku, v centru se musíme prát o životní prostor s turistama a vidlákama co si přijeli vyfotit hodiny. Ono je to uplně úžasný....říkám to pořád, pojďte uděláme referendum a rozdělíme zemi...protože kdo volí ty rudý mrdky? Moraváci,nějaký poláci z Ostravy apod. Já jsem pro....a vy si třeba pěstujte obilí nebo co to tam na vsi vlastně děláte :-) -
-
Re: Re: Pražákům
takovýhle arogantní hovada bych propleskla...co si myslíš?že ta tvoje Praha je střed vesmíru či co?a že ostatní slušný lidi ze všech koutů republiky jsou nějaký zaostalí,méněcenný vidláci?! *9* ty máš co řikat,všichni v tý vaší Praze ste protivný,neochotný,arogantní ani se neusmějete *9* a jezdíte jak prasata,hlavně že Prahu máte naježděnou ale když vyjedete "mimo" tak ste uplně v prdeli -
Pražáci jsou namyšlení kreténi!!! A ČR je ostatním státům pro smích! -
-
Re: Re: Re: Pražákům
ČR je pro smích světu díky Paroubkovi a ČSSD, kteří zcela nekonstruktivně, jen ze závisti zhodili vládu uprostřed předsednictví v Evropské Unii. *15*
-
-
A dost.MLČ TY JEDEN ZASRANÝ PRAŽANE.VYVYŠUJEŠ SE NAD VŠECHNY.PRAŽANI JSOU (KROMĚ V.KLAUSE)KOKOTI!BYL BYCH RÁD KDYBY LIDÉ VTRHLY DO PRAHY A VŠECHNO ZNIČILY.TY TAKÉ URČITĚ NEJSI EXTRA VZDĚLANÝ.A NEBO SY NEKULTŮRNI BURAN?TEĎ JSEM SY UDĚLAL OBRÁZEK O VŠECH PRAŽANECH DÍKY TOBĚ!
-
-
Ani nevíš, jak se to píše, ty udřená chudinko. Je to ČSSD, ne ČSD. *8*
-
-
KOKOTOR
Vážení a milí,
předem chci říct,že si myslím,že se umím vyjadřovat slušně a politiku komentuji asi tak často,jako každý jiný občan této země.Dále bych chtěl uvést,že levicová politika má svá plus,ale i tak je mi zcela cizí a proto bych chtěl vzkázat výše uvedenému XICHTOVI TOTO:
Ty pojebaný hnusný hovado!Kurvíš tuhle zemi jako nikdo jiný a pokládáš to za nádherné výsledky.Jediné co musím uznat je,že Rath vzal zdravotnictví za správný konec a trochu ho vytáhl, ikdyž to tak nevypadá.Ale ty!?PRASE BRADAVIČNATÉ!!!Se poser z těch svých avantýr a vypadni z politické scény.TADY NEJSI VŮDCE,TAK PŘESTAŇ KÁZAT CO MÁME DĚLAT A KOLIK PLATIT!!!MY,MY SI TĚ PLATÍME,MY ŽIVÍME TVOJE OBROVSKÉ PANDĚRO A TO MUSÍ PŘESTAT.
Tolik můj názor na pana předsedu. *16* -
-
Re: KOKOTOR
Děkujeme za slušné vyjadřování.
A kup si DORMEO matraci a pohodlné polštáře! -
Re: KOKOTOR
Já s tebou plně souhlasím *3*
-
-
ffffŮŮŮŮŮŮŮŮŮJJJJJJ
Je to ten největší hnusák jaký kdy ještě existuje (myslím tím Paroubka)hraje si na kdovíjakýho důležitýho a přitom je to stejnej parchant jako Rath.V tomhle případě nevím kdo je větší blbec.Už by měli konečně oba vypadnout z politiky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *9* *9* *5* *13* *16* *8* *5* *16* *8* *16* *8* *16* *16* *16* *16* *8* -
Chytrý
Kdo si o sbě myslí, že je nejchytřejší ať klikne. -
Pařez !
Vůl zůstáva volem a Pařez pařezem! -
paroubek byl vůl už jako spermie
-
ROKO
Od každého chceš omluvy za výroky od poslanců jiných stran ale za tvé výroky (být demokracie)od voleb bys musel sedět nejméně 10 let. (př.Gottwald) -
K čertu s ODS!
Topolánek a Bém jsou největší hovada! A Klaus je zakomplexovanej ódéesák. Idiot. -
-
Re: K čertu s ODS!
Souhlas s tím prvním,z toho si vzal pravdomluva Paroubek příklad. Zvedá se mi žaludek, když čtu, jaké bahno se zvedlo při učinkování p. Paroubka v Praze. Jsem zvědav jestli voliči jednou dostanou rozum. -
Re: K čertu s ODS!
Ten nejvetsi idiot si maximalne asi tak ty ´0
-
-
Ahoj Jirko! Moc ti držím pěsti!
-
-
Re:
taky bych mu jednu pěstí dal *1* *1* *1*
-