-
S Deniskou mu to slušelo víc
S Deniskou mu to slušelo víc než s Ivetou!!!! A s Kuklovou taky!!!! *1* *1* *15* -
Chvála dne
Dobrý den,
k dnešnímu dni 23.11.2007 Jirkovi blahopřeji, je to začátek něčeho nového a důležitého. Tak všechno OK. Filoména -
Iveta
Jirkovi držím palce v bohulibé činnosti, která se týká pomoci Ivetě Bartošové. Je to fajn, když člověk má někoho, o koho se může opřít a spolehnout se na jeho pomoc. Docela Ivetě závidím. Jirka si prošel něčím podobným a teď pomocnou ruku podává dál. Je to obrovský čin, který se nedá vyčíslit penězi. Tak ať to všechno vyjde!!! -
Je těžké soudit na základě bulváru
Jirka je krásnej chlap a pro mě má "sexy" hlas.
Vždy mě byl sympatickej a doufám, že ne vše, co o něm píše bulvár, je pravda. *9* -
bezva koncert
Dobrý den,byla jsem na koncertě Petra Koláře v Mladě Boleslavi a myslím si,že se velice vydařil nejen zásluhou Petra,ale především Vaší.
Dnes jsem dočetla Vaši knihu a jsem ráda,že mě bulvár v tom,že jste přímý člověk neovlivnil.
Mám radost z toho jak dopadl soud a přeji hodně štěstí adržím Vám palce.
*14* -
Jiri,mate krasnou rodinu,tak at Vam stale prinasi radost a dcera at zdrave roste dal do krasy,je roztomila...Libi se mi,jak pekne se starate o malou a slusi vam to i.Mejta se krasne a hl.vsem u Vas hodne zdarvi a at jste stale pospolu a spokojeni...
-
-
Mail Jirimu,ze ma krasnou rodinu,je psan dyl nez pred rokem.Nenamahaji se v redakci ani pro cerstve diskuze a klidne nechaji leta stare.Vtomto berdelstate se neni cemu uz divit,klesly jsme na dne i v moralce,na podvodech,lzich atd...,casy se meni...
Jiri,preji Vam vse nejlepsi k narozkam,hl.hodne zdravi a preji Vam,aby smula u Vas zmizla a zadarilo se Vam uz konecne lip.Jste krasna rodinka a moc Vam vsem preji,at se vse v dobre obrati a jste stale rodina dale hl.pospolu a dari se Vam ok.Mam Vas rada,rada Vas vidim v telce,i v tisku,jen bych Vam prala,aby jste mel zazemi a hl.i stesti.
-
-
Toho jak vidím , tak du blejt velebnosti .Co ten má za náturu ! Druhej by chodil kanálama a on je recht se ještě ztrapnit na primě . Bože kde jsou ti herci a moderátoři ! Už se na TV ani nedívám pač jak vidím je mu podobné , tak bych nejraděj prohodil televizi oknem . *16*
-
vše nejlepší !
TO NEJHORŠÍ UŽ MÁŠ JIRKO ZA SEBOU !!!! *15* -
Ano,porad slysim kolik mela komunisticka vlada na svedomi lidskych zivotu.A co dnesni vlada.Kolik lidi zemrelo diky nim dnes.Kolik lidi uz umrzlo na ulici a nebo spachali sebevrazdu diky tizive zivotni situaci do ktere se dostali diky tomu soucasnemu bordelu v nasi zemi.Jirimu ja fandim.Prosel peklem a souciti proto s ostatnimi kteri prozivaji neco podobneho.Chtela bych ho poznat osobne a dat snim rec.
-
Dobrý den Jirko, jste sympatickej typ a přeju Vám, ať to dáte. Co zkusit nějaký ty zeleninový šťávy, brokolice a brukvovitý obecně by měly bejt gut. Imunita jde ze střívka, co zkusit se čistit, mrkněte na šankaprakšalána, člověk vypije 4 - 6 litrů mírně slaný vody a vys... se z podoby, až z něj teče čistá voda. Dělám to už nějakou dobu, i jednou za tejden, a myslím, že to je gut.
Přeju brzký uzdravení
Ondřej