-
Kontakt
Ahoj všem. Máme s přítelkyní malý dotaz. Existuje nějaký přímý e-mailový kontakt na pana umělce Schmitzera??? Jen k zodpovězení několika drobných dotazů ohledně močení v bazénu ve filmu Kráska v nesnázích. Byla tato scéna skutečná??? Ví někdo pravdu o Jirkovi??? Opravdu je Jirka takový Hujer??? Děkujeme V&M Brno. A řekněte PRDEEEEELLLLL. *1* -
Když si pozveš blba
Chtěl bych "poděkovat" panu Schmitzerovi za včerejší (27.9.) koncert v Kadani. Ještě více takových rádoby umělců a může jít naše kultura dopr.... Pak ať se nediví, že na jejich koncerty chodí čím dál méně lidí, když jsou tak úžasně spolehlivý jako výše zmíněný trouba. Bez jediného slova omluvy (zřejmě pod náporem vypitého alkoholu to nebylo možné) se nebyl schopen ozvat a svojí nespolehlivost vysvětlit. Tak že ještě jednou díky za krásný večer a již nikdy více. -
-
Re: Když si pozveš blba
Omlouvám se za datum, ale bylo to 24.9.08. To víte je to pořád ve mně, takže chybička se občas vloudí.
-
-
nová role pro J.Schmitzera
Vážený pane Schmitzere,
již dlouho si myslím, že byste byl skvělý
v roli malíře Van Gogha. Už jenom ta podoba. Třeba by se našel někdo, kdo by
znova zřežíroval životopis tohoto slavného
malíře a vás obsadil do hlavní role.
D. -
Jiří Schmitzer
Stejně tenhle herec byl nejlepší v Chalupářích a Marečku podejte mi pero. *4* -
|Potřeubi pomoc
Prosím vás,dělám fundraisera v jedné příspěvkové organizaci a plánujeme zorganizovat benefiční akci.Chtěla bych na ní účast pana Schmitzera a nemůžu na něho sehnat kontakt pomůže mi někdo?Marketa.Terova@seznam.cz -
-
Re: |Potřeubi pomoc
zdravím,taky se mi nedaří dohnat nějaký kontakt na jiřího...vám se to podařilo?jestli ano,mohl bych o kontakt poprosit:-)...chtěl bych ho pozvat k nám do klubu..s díky petr strákoš,736481170 -
Re: |Potřeubi pomoc
Zkus kontaktovat divadlo Solidarita na Praze 10, kde mel koncert, tam by ti mohli rict jak oni ho kontaktovali....
-
-
Autorum....
Myslim,ze se autori zcela neinformovali...prvni jeho spolecna akce s otcem Sovakem byla v serialu Eliska a jeji rod..... -
Znáte ho dobře ?
Rád bych se dozvěděl víc o tom jeho ,,maléru,, v mládí. Víte o tom někdo bližší informace ? Měl v tom alkohol, nebo to byla nepozornost ? -
-
Re: Znáte ho dobře ?
cca před rokem o tom psal blesk, tak si projdi archivy, lol
-
-
Oprava
Fanoušci, máte tu špatně datum narození. Jiří se narodil v říjnu a ne v listopadu ;-) -
jiri je vzor
jen se chci pridat a rict ze potrebujeme lidi jako je jiri abychom si uvedomovali stalou kulturni vzdelanost a ze lidi kteri maji charisma nas primo ovlivnuji.... tak budme k sobe hezci..... mejte se vsichni dobre, cauky filip -
info o Jirkovi
Ahojky lidičky, našel by se tu někdo kdo ví dosti o životopise Jirky? Protože ať se koukám kamkoli, tak všude je jen psáno o filmech a nikde není třeba nic o tom zda má rodinu a manželku. Nebo co on má rád a co ho těší. Pro mě je tenhle človíček osobnost, tak proto ten zájem. Děkuji za případné info bo přímo odkaz na nějaký web *4*