Přejít na výpis diskuzí

Jiří Štěpnička

OSOBNOST 31.12.2006 
39 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luucka

Kléma

Nechápu, proč mu vyčítat Gottwalda. Vyčítal někdo Dočolomanskému Husáka? Gottwald je sice hnusná komunistická propaganda, ale seriál to není vůbec špatný, scénář je dobrý, rozhovory nepostrádají špetku inteligence, obsazení není špatné. A Štěpnička? Hraje ho naprosto bombově, právě v tomhle seriálu mu to neuvěřitelně sluší, s tou fajčičkou :) *14*
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *3* *4*
  • Jiriho Stepnicku mam rada cely zivot.Je perfektni herec a daber .Preji hodne stestiiii
  • Libertin

Souhlasím...Jiří Štěpnička je opravdu vynikající herec... Naposled jsem ho viděla v představení Libertin...skvělé. Určitě se běžte podívat *3* *1*
  • Narozeniny

Blahopreji k narozeninam.

Mona
  • Krásný chlap - jeden z nejhezčích v republice
    a za Gottwalda díky !!!! Nám Moravákům ho stejně z hlavy nevytlučete!!
  • od prvni chvile co jsem ho videla hrat jsem ho milovala a miluji ho stale jako devce jsem snila ze si me jednou vezme treba za zenu noo a dnes mam ja 58 a cekam ....
  • Hehe, nejmenuje se Jiří Štěpnička, ale Jiří Samec a jeho synovce znám osobně *2* *3*
    • A co tím chce básník říci. To přeci nikoho nezajímá a neni to důležité. Jestli má příjmení po matce nebo po otci.
  • Nezbývá než popřát vše nejlepší a hodně zdraví :-) Byť o pár minut později :-) Jeho hlas si nevíc spojuji s Harrisonem Fordem a taky se Stevenem Segalem :-) Určitě by mě napadla i další jména s nimiž bych si spojoval hlas ale tyhle dva mi nejvíc utklvěli v paměti :-)
  • bezvadný herec

Jiřího Štěpničku mám moc ráda,zahraje cokoliv bezvadně,teď zrovna se mi moc líbí v Ordinaci v růžové zahradě.
    • Re: bezvadný herec

Jo jo souhlasím v Ordinaci je super a taky hodně dabuje například Indiana Jonese a taky v komedii Drž hubu daboval Gepardiera ale je fakt dobrej má taky dobrej hlas *5* *1* *5* *15* *3* *8*
      • Re: Re: bezvadný herec

Drž hubu?Tak tam je Jirka nenahraditelný.Je to koncert pro uši. *4*

Je nejen fyzicky přitažlivý, charismatický chlap, ale právě i ten jeho NEUVĚŘITELNĚ sexy hlas mi nedává spát.. *14*

Jiří Štěpnička patří mezi absolutní hereckou špičku!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit