Přejít na výpis diskuzí

Jiří Strach

OSOBNOST 31.12.2006 
78 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom pozdrav

Ahoj Jirko, vypadl´s mi z Guglu, když jsem vzpomínal na starý časy a kamarády, dobrý, ne? Měj se nejlíp i se všemi blízkými a ČAU!
  • Blahopřeju vám oběma k vykročení na společné cestě životem a přeju hodně štěstí,lásky a jednou snad nějakého malého Lotranda či Zubejdu...Nebo po našem-vitajte mezi nás blbé.Hodně štěstí a ať vás chrání anděl páně Majka.jur
  • ještě toto jsem chtěla

pokrač.Nejsem šílená fanynka,ani nemyslím,že bys byl na( starší holky),jen chci,abys věděl,že si tvé režie i herecké práce velice vážím.Trošku fušuju do divadla(co by ochotnice)a tak vím,že je obojí pěkná fuška.Přeju hodně úspěchů a až budeš točit další díl,třeba-čerta starého,vzpomeň si s rolí i na mne.Budu dojíždět hrát třeba kotelnici.Nebo zas aspoň namaluju obrázek tel.732847602 SMS *4* *5*
  • Už 2xjsme se potkali na zlínfestu v kavárně na Moskvě.Po pravdě,neměla jsem o nějakém andělovi páně ani potuchy,ale viděla jsem ho asi sekundu,než jsme se pozdravili.Nejsem už telátko,ale civěla jsem jako,odpusť(imbecil).Trochu maluju,vyplodila jsem takový malý obrázek(olej),jmenuje se anděl páně,ale Ivana bys v tom marně hledal.Chci ti ho věnovat.Prosím o kontakt.majka.jur kyselá ryba seznam.cz
  • jste skvělý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit