-
lhavá reklama
Nelíbí se mi,Vaše řvaní u lhavé reklamy na to kolo štěstí, kde jsou v záběru reklamy jenom samé vyšší částky výher!!!Já jsem si to před pár lety zkusil s el. sekačkou bylo přede mnou asi 5 lidí max sleva vytočená byla 15 %. Já měl asi 8 %po slevě mě sekačka vyšla na 6 500,- pak mi přišel z německa rekl.leták ta samá tam stála 200,-Dm asi 3400,-.Díky za všechny kteří díky Vám naletí,ale hlavně dobře zaplaceno dostanete ne ? -
paní Vinohradská
Vážená paní Vinohradská,kdo ví s kým paní Jiřinka dneska peče a na Váš očekávaný recept sere.Třeba má plno práce s donáškou CIA. -
ach ty fousy
Bradavky jak bradavky,ale co to ochlupení pod nosem?To musíš holit nebo měla Stb tak dokonalé depilační prostředky? Asi ano,ty jsi je trhala ale na jednu stranu,a proto máš tak křivou dršťku,že. -
dotaz
Nejsi ty starší než hnědé uhlí. Kdo ti úspěšně odoperoval ty bradavky z ksichtu.Zmizni z obrazovky,protože máš na svědomí neplodnost,ba co dím frigiditu če ských mužů. -
Dotaz pro Jirinku
Vazena redakce, rada bych se zeptala, pokud je mozne zhlednout pani Jirinu Bohdalovou v jakemkoliv divadle v Praze. Ziji v Mnichove a rada bych pozvala svou maminku do divadla a chtela bych ji venovat darek 2 listky na Jirinku. Dekuji vam moc, a preji hezke proziti zbytku svatku a Stastny novy rok 2006! Ze srdecnym pozdravem Jana H. -
dotaz
Vážená paní Bohdalová! JAK NA TO, když budu donašečem zločinné Stb jako vy a budu se chtít před soudem očistit? Jak získat takovou obrovskou schopnost mystifikace, že mi i nezávislý soud uvěří? (Mimochodem jste byla vedena nejméně ve třech svazcích a Vaše spolupráce trvala od února 1959 do ledna 1973) -
koureni
Pani BOHDALOVA SNAŽNĚ VÁS PROSIM O ZASLANI KONTAKTNI ADRESY NA TOHO PANA Z RUSKA KTERY VAS ODNAUCIL KOURIT. -
Viz alert
-
Tomu co skoncivpekle
Byls jistě hodný člověk, nikomu jsi v životě neublížil, nebyls ani ve straně, ani jsi nedonášel, ženu jsi ctil a děti vychoval, nebo se k tomu všemu teprve chystáš... Ale to vše platilo jen do včerejška.... Dnes jsi se dopustil svinstva, a zatížil se hříchem. Skončíš, tak jak druhým přeješ..... Leda, že by ses omluvil..... -
dotaz
Vážená paní Bohdalová, mám k Vám prozbu. V červenci (11.7.) jste v pořadu Jak nato? vařila recept pí Zagorové. Psala jsem do pořadu o recept a stále nic. Můžete mi ho zaslat.Všimla jsem si, že na diskuzní příspěvky v tomto pořadu nikdo neodpovídá. Přeji Vám pevné zdraví a hodně pohody. Vinohradská.