-
za dobrotu na zebrotu,sid se narode ceskyco jste to za generaci?
aha nekupuji.dle toho co ctu ve vasi vyzve,jsem pochopila ze jde o foto.co k tomu dodat jsou to uchylove,nemocni lide,a ty co to vydavaji to delaji pro penize PARCHANTI!
vazena jirinko!stale zustavate jednickou,a v mem srdci patrite k te kateg.hercu ktere mam rada k jimz patrili i ti kteri jiz mezi nami nejsou mensik,sovak,stelinka zazvorkov
jsm rada ze vas mame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ze nas budete dale tesit vasim hereckym umenim,za vsechny sluse lidi vam preji krasny den a pevne nervy,tohle jste si opravdu nezaslouzila za vse co jste tomuto narodu dala!!!!!!!!!!!!! *13* -
-
Milá paní Bohdalová, dost dlouho jsem si Vás vážila jako herečky a ženy, ale to jen do té doby, než jsem Vás potkala na ulici a slyšela Vaše vulgární a dsoti nevybíravé výrazy. Nebylo to jenom jednou. Ani dlaždič by se nemusel před Vámi stydět. A i to, jak jednáte mnohdy nevybíravě se svými kolegy, viz např. při zkoušce předávání koruny Královně komiků, tak to bylo fakt moc. Takto dáma nejedná přeci. A to co jste předvedla v Turecku, to nebyla náhoda, ale taková je vaše povaha.
-
-
Výzva
Ahoj Lidi,
napadá mě přísloví Co se Ti nelíbí, druhému nedělej.
1. Co kdybychom si udělali soutěž, kdo nafotí "pracovníky" z AHA! v choloulostivější situaci? Nebo třeba jejich rodiče či děti? Mohla by z toho být docela dobrá hitparáda na netu.
2. Když nebudete kupovat AHA! a podobné, uvedete teorii do praxe, tj. že jsme národ slušných lidí. -
Milá Jiřinko
Pani Jiřinko, já mít takovou krásnou sexi figuru ve vašem věku jako vy tak se ukazuju schválně. Mě je 48 a kam se za Váma hrabu!vybodněte se na pitomce a buďte v pohodě. Nemáte se za co stydět. Já chodím na zahradě nahá z bazénu pořád a nikdo mě ne ane vyfotit! Opatrujte se ať nám můžete ještě dlouho rozdávat radost! -
Nahota
Vážená paní Herečko, kašlete na blbce a nenechejte se deptat. Jste krásná žena, užívejte si radosti života. Berte to tak, že na svět jsme přišli všichni nazí a pokud se najde nějaký primitiv, který si nás v pozdějším věku chce nafotit a vydělat na těchto fotkách, je to chudák, protože se asi jinak živit neumí. Kašlete na to, neničte si zdraví kvůli tomu. Je to život. Vždy se najde blbec, ať je to, jak je to. Hodně zdravíčka vám přeje Janička z Brna. Již jednou jsem vám řekla, když jsem vás potkala v Brně na veletrhu, že jste dobrá herečka a máte se opatrovat. To platí stále. *3* -
Držte se
Vážená paní Jiřino Držte se a na hulváty se vykašlete.Jsou hnusní a trapní tak se s tím sama netrapte.V tomto je určtě celý národ při Vás a myslím si že i ti, kteří vás nemilují. Je to hanba novinářů a ne vaše. Moc Vám držím palce a držte se. Mila -
Vážená paní Bohdalová
Jste skvělá herečka, Vážím si Vás a miluji již od dětství. Moje maminka ve Vašem věku vše nesla mnohem citlivěji a tak vím, že to pro Vás není jednoduché, ale věřte, že to můj, ani názor mé rodiny na Vás nezměnilo, ba naopak i má 12 letá dcera prohlásila, že je to sprosté zveřejnit fotky jen pro zisk a větší poptávku tisku. Držíme Vám palce, berte to s úsměvem a těšíme se na další filmové role, kde budete zase plná energie a úsměvů. *14* -
Nahota
Vážená paní Bohdalová. Pokud nemá někdo tolikt taktu, aby ctil cizí soukromí, je to jeho úchylka a musí to být strašně zakomplexovaný či hamižný člověk - prostě NULA. Vy se rozhodně nemáte za co stydět! Je těžké se vžít do cizí kůže, ale spousta lidí Vás podporujte, tak vydržte!Jste skvělá a chytří lidé ví nad kým (!)se pousmát... a nebojte, češi nejsou jen blbci.
K -
jiřince
v mých očích,jste pořád dáma jak má být a tou zůstanete.Jste skvělá a ti co vás milují,ti nepřestanou.Mějte se krásně a hlavuvzhůru.Uzdravte se máte 1000x více obdivovatelů než odpůrců!!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* -
Pro paní Bohdalovou
Za paní Jiřinku Bohdalovou vyslovouji díky všem, kteří stojí na její straně. Není možno nezmínit to, že když někdo chce vidět, co mu není nabízeno, vidět to bude. Když budu chodit po bytě neoděn, tedy pouze ve své přirozenosti, budu mít staženy rolety, ten, kdo bude chtít něco vidět, tak si mezeru prostě najde. A propó, komu vadí přirozenost lidského těla? Když onen zpracovatel snímků musel kvůli mravnosti odhánět své děti od okna, jak měl uvést, proč fotil?! Ze stejného důvodu by fotit neměl. Vyšší princip mravní byl potlačen. Opakuji výzvu k paní Bohdalové. Paní Jiřinko, nemějte ostych předstoupit před nás, Vaše diváky. Nemáte pro něj důvod. Jak jsem dříve uvedl, kdo škodit chce, zaškodí, i kdybyste byla oděna ve zlatém hávu, zahalena od hlavy až po paty. Asi by byl moc zlatý na naše malé české poměry. Nebo naopak moc dlouhý, anebo neodstatečně dlouhý atp. Buďte v klidu, jak tak sleduji nejen zde, ale i z poslechu názorů osob z mého okolí, nic se nestalo. Nemohou Vás, paní Jiřinko, srovnávat s někým, kdo očividně stanovená pravidla porušuje s plným svým vědomím. Takže, hlavu vzhůru, pevný pohled na nepřítele a hrdě vpřed. Kdo chce, půjde stejně tak s Vámi, kdo nechce, půjde proti Vám, i když nebude mít žádný důvod. Pěkný den jednak Vám, paní Jiřinko, jednak vám všem, kteří jste souhlasní s mým názorem, za což ještě jednou děkuji. -
-
Re: Pro paní Bohdalovou
S tímto nelze nesouhlasit!
Je to pravda od hlavy až k patě.
-
-
Jiřina Bohdalová
Paní Bohdalová,
jak říkal pan Karel Svoboda - úspěch se v Čechách neodpouští!Závidí Vám Váš úspěch,energii,elán,cokoliv.Drž íme Vám palce,přejeme pevné nervy a pevné zdraví pro Vás a všechny Vaše blízké.Lucie