Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Bohdalová,moc si vážím Vašeho hereckého umění.Obdivuji Váš životní optimismus a pracovní elán.Přeji Vám hodně zdraví.Vaše stálá fanynka.
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! :)
  • jakub.k99
    Dobrý den paní Bohdalová! Chtěl bych vám popřát všechno nejlepší, hodně štěstíčka a zdravíčka. Na svůj věk vypadáte neuvěřitelně dobře :D
  • Sakra přestaňte už řešit kdo koho volil už je po volbách.
    Já taky nevolil Zemana ani knížete , máme demokracii tak ji už nechte
  • Jiřinka je skvělá herečka. Myslím, že je snad jedno kohovolila, 1 hlas nic nerozhodne. Její talent je velký. Moc si jí vážím. A navíc byla tak krásná, když byla mladá. Kdyby na stará kolena tak nepřibrala, tak by byla pěkná i teď. Navíc dokáže zahrát téměř cokoliv a obdivuji jak je čiperná i v takhle vysokém věku.
    • ...A navíc byla tak krásná, když byla mladá. ...

To je blboučké !!!
      To víte, mládí zdobí krása a ta je pomíjivá !
      A je čiperná nebo spíše hrabivá. V pohádkách už je otravná !
  • Dobrý večer paní Bohdalová, asi toho máte po posledních dnech dost, určitě byly náročné. Píši Vám sem, protože se mi nepodařilo jinde najít kontakt na Vás, i když bych radši psal soukromě. Chci se Vás touto cestou zeptat na Vaši podporu prezidentského kandidáta Miloše Zemana. Z několika rozhovorů jsem vyrozuměl, že k němu máte pro jeho vlastnosti kladný vztah. Chci Vás touto cestou požádat o otevřenou odpověď, zda jste za tuto podporu cokoliv dostala nebo získala.
    Předem díky za odpověď s pozdravem Ondřej Dočekal
  • Přiznám - ano volil jsem pana Schwarzenberga, ale uznávám , že p. Bohdalová může chtít na hrad někoho jiného. Jenom bych se jí zeptal - .. vám (opravdu ) nevadí, že pan Zeman lhal národu v přímém přenosu, když se ho ptali redaktoři na p. Šloufa, který v tu dobu byl přítomen ve stejném objektu a redaktorům přiznal, že celou kampaň pomáhal řídit?
    Pokud jste to nevěděla, což mohlo být, tak lhal i vám. Dana Hůlku tato otázka přivedla evidentně do rozpaků, evidentně o tom nevěděl.
    ..to jsou přesně ty metody , ptoč jsem p. Zemana za svého prezidenta nepřijal.
    • Lepší Zeman, než ten Rakušák Schwarzenberg. Kdyby tam byl někdo lepší, tak volím jiného.
    • Ať sto chtěl jaks to chtěl, prostě je teď prezidentem Miloš Zeman, který je dobrý. Aspoň všude nechrní jako kníže. Tak ho nesnášej, no a?! Totiž v ČR jsou i takový, kteří knížete nevolili. Takže takový imb*cilní příspěvky sem nepiš!
  • Mila pani Bohdalova! Hoci zijeme v zahranici, sledovali sme Vas vzdy s radostou a zavideli nasim ceskym bratom (a sestram), ze maju taku inteligentnu, empaticku a dokonalu osobnost v hereckom a kulturnom zivote. Vase vystupenie popri nafukancovi Milosovi Vas zial zaradilo medzi ubohe figurky a to nevyvrati ani Vasa zjavne spatne vyprodukovana mimika ci gestikulacia po jeho prvej povolebnej tlacovke, pri ktorej ostatne do znacnej miery preukazal, ake hodnoty zastava/te. Mali sme o Vas vyssiu mienku. Teraz na nas Vase herecke vykony (zial aj retrospektivne) nevdojak posobia dojmom neautentickosti a vzbudzuju skor odpor nez obdiv. Je to iste ciastocne aj preto, ze pana "prezidenta" Milosa povazujeme za nevhodneho predstavitela ceskeho ludu (ostatne aj na uroven tohto fenomenu vrha jeho volba isty rozmer), no skutocnost, ze ste Vy "upisala dusu" tejto rozporuplnej osôbke, umensuje Vasu velkost a hlbku, ktoru sme voci Vasej osobe a Vasim vykonom pripisovali. Vidime vsak aj (zial iba jeden) pozitivny moment vo Vasom rozhodnuti (a Vami do znacnej miery ovplyvnenom rozhodovani ceskeho prosteho ludu - ak chcete slovami Vasho protezanta - dolnich deset milionu), totiz teraz bude mozno konstatovat dost znacne priblizenie sa urovne prezidentov Ceskej a Slovenskej republiky - budu si lepsie rozumiet!!
  • Milá p.Jiřinko,díky za odvahu,máme společ.rys.Nenechejte se zastrašit,min. 55% národa je s Vámi.Před desítkami let jsme se na fakultě učili a statistiky to dokazují,že obecně platí,že každý je milován ostatními max. z 50%.Ignorujte agresiv.pravičáky,k nimž patří nezkuš.mladí lidé,bohatí a pár umělců.Umělci se nechají bez analýzy věci snadno ovlivnit podlými,nenápad.mediál.masážemi,tj. neadekvátně odměňovanými žurnalisty.Neumí naslouchat obyčejnému lidu,jsou"jinde",žijí v odliš.poměrech,jež je ovlivňují.Jen zámožní,bez fin.problémů,bez znalostí sociál.siuace občanů,volí knížete.Netuší,jak žijí zemědělci,řemeslníci,ale už i střed.vrstva středoškolsky a vysokoškolsky vzdělaná. 11 přátel z Prahy (věk 45-82)
    • Vážení 11 VŠ a SŠ z Prahy, proč nenapíšete vaše jména, ono tolik jmen se těžko vymýšlí. Neznám Vaši věkovou strukturu, já jsem již důchodce a jsem obyčejný lid, jinde nežiji ani nežiji v odlišných poměrech, nejsem zámožný, znám sociální jistoty, žiji s manželkou jen z důchodu již několik let a zatím jsem na rezervu (tu jsem si vytvořil skromným životem a poctivou prací )nemusel "šáhnout". Vím také jak žijí zemědělci i řemeslníci neboť jsem jedním z nich. Patřím do skupiny lidí, kteří nemohli studovat a do rodin, která má mezi sebou 2 politické vězně. Zkuste si knížku paní Bohdalové "Měla jsem štěstí na lidi" přečíst a porovnejte s jejím chováním a myšlením, jak je to v rozporu, jinak by nemohla tak "hltat" bývalého komunisty. Podívejte se na záznamy z hotelu kde se sešli příznivci pana Zemana včetně pana D.Hůlky jak byl překvapený, že pan Šlouf je v daném hotelu také přítomen, toto Vám jako důkaz lži nestačí? Prohlášení pana Zemana, že není ve volebním týmu ani mu neradí v protikladu slov pana Šloufa, že volební strategii konzultoval se členy volebího štábu ale ne s panem Zemanen?, nebo další lež Zemana, že mu "jiřinka pláče do telefonu, protože je vystavena podobné štvanici jako Martin Dejdar" kdy tato slova paní Bohdalová popřela, že neplakala ani není vystavena štvanici, stačí nebo mám pokračovat ve lžích Našeho VELKÉHO VÚDCE budoucího prezidenta pana Zemana?
      • pane Pavle z Boskovic, a vám například nepřijde divné, že paní Bohdalová veřejně slova pana Zemana popřela, a po volbě se k němu tulila jak svízel přítula? Kdyby někdo takto "lhal" o mne, zcela určitě by to naše vztahy rozhodilo. A jak hezky o ní pak pan Zeman mluvil že, a ona se jen zmohla na přiblblé culení. *2*
        • Pane Krystofe, přiznám se, že nevím proč mi pokládáte onu otázku, já ve svém příspěvku se pozastavuji nad chováním paní Bohdalové a součsně dodávám, že se vůbec nestydí drát po bok pana Zemana, když na místo po boku pana Zemana a nejen jeho, ale každého muže patří jeho zákonná manželka. Je neomalené ze strany paní Bohdalové, že takové místo přijala a tím pošlapala jakoukoli morálku a slušnost. Z mého pohledu bylo ponižující jak si ji pan Zeman na tiskovku vedl s prominutím "jako cvičenou opici".
          • moje otázka souvisí s vaší větou "další lež Zemana, že mu "jiřinka pláče do telefonu, protože je vystavena podobné štvanici jako Martin Dejdar" kdy tato slova paní Bohdalová popřela, že neplakala ani není vystavena štvanici" ..... jste si jist, že to byla lež pana Zemana, když druhý den bylo vidět, že paní Bohdalová se ani za tuto "lež" na něj nezlobí, spíš naopak? ..... bůhví jak to bylo *5*
  • měla jsem vás opravdu moc ráda, ale je to nenávratně pryč, je mi to hrozně líto, i u poslouchání mých oblíbených večerníčků mě mrazí jak jste proboha mohla podporovat tak hrozného člověka, jsem moc smutná, asi je vám to jedno, jsem nedůležitý člověk, ale je to tak, sbohem paní Bohdalová

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší