Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kekeska

kekeska

ahoj všichni,jsem ráda že nás přibývá,ale málo z vás s námi komunikuje,takže nvím jestli to není jenom regisrace a o větší zájem asi není.Co vy nato?Zdravímhttp://img.osobnosti.c z/smiles/11.gif
    • sylviky

Re: kekeska

Ahoj fanklubáci!
      Vieš,parťáčka.Rad šej nech nepíšu,než by napísali samé zlé veci o p.Švorcovej.Málo je nás,ktorý ju naozaj máme radi.Bohužial.My,ktorý len dobré veci píšeme o nej a naozaj sme jej veľký obdivovatelia :prajeme jej veľa zdravíčka a láskou si spomíname na spoločné strávené chvíle v Prahe,kde sme sa cítili v jej spoločnosti veľmi dobre.Všetko dobré,p Švorcová. *4*
  • Trpělivost

Dobrý den, také trpělivě čekáme a sledujeme, kdy se objeví sebemenší pozitivní zprávička. Na paní Jiřinku Švorcovou stále myslíme a věříme, že se co nejdříve její zdravíčko zlepší, chce to jen tu trpělivost, určitě vše dobře dopadne!!! Zdravíme všechny z krás jižních Čech. Hanka
  • kekeska

víra

ahojte,právě,že stále čekáme na nějaké zprávy se nám to zdá dlouhé,ale léčení je zřejmě běh na dlouhé trati a tak nám nezbývá než trpělivě čekat a věřit že se to v dobré obrátí.Přeju vám krásné léto prožité v dobré pohodě a hlavně ať se z dovolené všichni ve zdraví vrátíte.Maja
  • sylviky

Naše sny

Ahojte kamaráti!
    Ako sa vám páči CD našej p.Švorcovej:Naše sny.?Podľa môjho názoru je vynikajúci.Jej recitovanie ma úplne dojalo.Darmo:bola a je ešte stále veľkou herečkou,ktorá aj po rokoch vie luďom urobiť radosť.Viacerý z nás ju videli hrať v divadle,vo filmoch alebo v tel.inscenáciách a ktorý ju máme radi určite máme na jej osobu jednaký názor:bola prvoradá herečka.A teraz, aj po rokoch dokázala nám:že darmo roky utekajú ,ale čo človek za celý život sa naučil ,nikdy nezabudne.Bravo,p.Jiřinka!
    Ste dobrá!
    Prajem Vám všetko dobré!!!

*4*
  • Nová informace

Dobrý den, na super.cz je nová informace (snad pravdivá) o zdravotním stavu paní Jiřinky Švorcové, kde se píše, že se již probrala z kómatu, což je naprosto skvělá zpráva, ze které máme náramně velkou radost. Další zprávy ale již tak příznivé nejsou, avšak nejsem přesvědčená, že je vhodné takto rychle dělat další závěry, vždyť už jen to, že se nám vrátila zpět do života je známka její bojovnosti a nabírání opět nových sil, proto nevěřím, že by se i nadále zdraví nemohlo zlepšovat. Paní Jiřinka prodělala vážné onemocnění, proto je třeba mít jen trpělivost, než se opět vše urovná. Moc na paní Švorcovou myslíme a přejeme jí HODNĚ SÍLY!!! Hanka

http://www.super.cz/3381-j irina-svorcova-se-probrala-z-komatu -ale-uz-nikdy-nepromluvi.html
  • dasvobodova
    Zdravím všechny příznivce naší vážené a milované herečky paní Jiřiny Švorcové!
    Zájem o paní Švorcovou stále je i v médiích, buďme za ně rádi.
    Byla jsem požádaná o rozhovor, který naleznete na:
    http:/www.zenazapultem.webzdarma.cz/index-media-94.htm
    Tento rozhovor bude mít další pokračování, o kterém Vám podám informaci.
    Mějte se všichni moc hezky a těšte se na májové setkání našeho fanklubu,
    které možná poctí svojí přítomností nějaká zajímavá osobnost...
    Srdečně Vás zdraví Dana Sv. *4*
  • kekeska

ano

Ahoj všichni příznivci Paní Švorcové,musím říct,že je to dáma,která se povznesla nad osočováním a kritikou,líbí se mi že nikoho nenapadá a nikoho neodsuzuje.Žije si klidným životem a nám věrným dělá radost.Máme ji rádi a těšíme se na setkání.Vy ostatní určitě taky,jenom se vám asi nechce psát.Mějte se všichni krásně a pište taky!Zdravím paní Švorcovou a přeju ji hodně zdravíčka! *http://img.osobnosti.cz/smiles/9.g if11*
  • vladka65
    Dobrý večer,dnes je to rok a dva dny,kdy jsem naposledy navštívila paní Švorcovou.Netušila jsem,že jo to naše poslední setkání.Měla jsem to štěstí,že jsem ji poznala osobně a o to více mi schází.Byla milá,přátelská,lidská o to težší je takového člověka ztratit a uchovávat si jej jen ve vzpomínkách.Zastavila jsem se dnes u hrobu položit kytičku,ale její jméno tam ještě není.Zdravím Vladka
    • monna1981
      *13* ráda bych se jí někdy poklonila alespoň na místě jejího posledního odpočinku, chybí mi!
  • jaromirfarnik

paní Jiřinka

*15* Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky a jí zvlášť.Chci upozornit na krásný film Pamětnice pana Magnuska a Štancela,kde učinkují naši skvělí herci a doufám že se dočkáme dalších,od těchto autorů i s paní Švorcovou.Jinak květen už se blíží,tak se opět sejdeme *8* jů.
  • dasvobodova
    Vážení příznivci naší milované herečky vážené paní Jiřiny Švorcové,
    nezapomínám... zítra je svátek Jiřinky, vím, že každý si vzpomene, myslíme na ni stále!
    Na webové stránce "Fanklubu Jiřiny Švorcové" pracujeme, věřím, že do konce února se nám podaří otevřít stránky pro nás všechny, kteří s ní půjdeme dál, abychom vzpomínali, hájili její čest, domlouvali společné schůzky atd. Určitě Vám dát vědět, stránky budou přístupné jenom příznivcům Jiřiny Švorcové, za chodu budu na nich stále pracovat.

Srdečně Vás zdraví Dana Sv. *4*
    • Pani Jirinka byla skvela herecka a skvely clovek,ktery si vzdy stal za svym.Proto ji obdivuju a budu ji mit vzdy rada.Takovych lidi jako byla ona je malo.Jsem rada pani DANO za to co delate a tesi me,ze jsou lide co ji maji radi.A jiste je jich vic nez tech,co na ni plivou spinu.Ja ji budu vzdy obdivovat. *3* Iva
    • Dobrý den.I já jsem myslela na svátek herečky Jiřiny.....a už budu myslet pořád...na její svátek se mi totiž narodil před 13 lety můj syn!No nemám já to štěstí??.....všem přeji hezké dny....Tyna *4*
      • dasvobodova
        Ahoj Týno,

to opravdu máš štěstí! Brzy Ti pošlu informace o novém webu fanklubu Jiřiny Švorcové, pracujeme na něm, napíšu Ti podrobnosti na mail.
        Jsem ráda, že jsi se ozvala!!!
        Měj se moc hezky!
        Hezké a radostné dny přeji všem příznivcům Jiřiny Švorcové! *3*

Srdečně zdraví Dana Sv. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit