-
dělá
reklamu ODS v kampani -
Fanouškovské stránky
www.zelenkova.wbs.cz -
Jitka Zelenková
Co napsat k tak skvělé a zajímavé zpěvačce jakou je J. Zelenková, snad jen to že, je velká škoda že nemluví anglicky, nenarodila se v USA, protože jinak by určitě patřila k nejlepším a nejzajímavějším zpěvačkám vůbec. Podstata jejího zpěvu je založena v blues, jazzu, swingu a soulu tedy v ničem čím je charakterizován středoevropský prostor, svou pozici si musí těžce a dlouhé roky vypracovávat na našem pěveckém nebi snad už 40 let. J. Zelenková byla vždycky tak trochu jiná, tmavá, v kalhotech a s úžasně hlubokým altem. I v dnešní době stále dokazuje, jak stále dobře zpívá, její největší přínos je v interperetaci písně , tedy tím čím diváka oslovuje co chce písní říci v tom je největší vklad této zpěvačky.Byl jsem na jejím koncertě a hluboce smekám před velkou skutečně naprosto profesionální prací a přeju hodně zdraví a krásných písniček. -
Paní zpěvačka
Jitka je pro mě poholazení po duši s krásným sametovým hlasem...je to Paní zpěvačka světového formátu...bohužel a to je VELKÁ škoda u nás zatím nedoceněná...JITKA JE JEDINEČNÁ a já ji děkuji za krásná ...splněná přání... zdraví fanda Petr -
paní zpěvačka
Jitka Zelenková patří mezi naše nejlepší zpěvačky a koukám že to tady vypadá jako by jí nikdo neznal. Milan