Přejít na výpis diskuzí

Jitka Nováčková

OSOBNOST 6.10.2008 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja to uz vim taky
    • Prosím koli váží Stále se nedaří to zjisit DÍKY ZA ODPOVĚD
    • tak to napiš, stejně musíš hádat ještě váhu oblečení
  • nevite kolik vazi????????????? dik
    • už to vím
      • Kolik váží ? nějak to nide není možné dopátrat
      • prosím kolik???????
    • taky by to zajímalo? :D
  • nic moc,byly 100x hezčí,nechápu.........
  • ivunka007

Vše nej!

Přeji Jitce vše nej:) Fandím jí a douufám, že uspěje na MU:) Ivča *4*
  • neni co bývalo

Není už Miss jako Miss,nic proti Jitce,ale ve mně nezanechala žadný jiný pocit,než jak se říká nemastna,neslaná... Kdyýž si vzpomenu na takovou Kubelkovou a řadu dalších,to byly ženské krásné...čím je Jitka vyjímečná.Na castingu bylo spousta hezkých holke si myslím a někdy byly vyběry trošku mimo mísu,nemyslím teď jen Jitku *7*
    • wauworld

Re: neni co bývalo

víš tady je problém v tom že to o vzhledu moc není ! Hlavní je tady výška ,váha a míry a tak se může snadno stát že vyhraje tato vychrtlina s vráskami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • obyčejná jitka

Jitka je hezká holka,ale za celou soutěž jsem si ji všiml až když vyhrála,tedy pro mne rozhodně nebyla ta nejvýraznější a nejzajímavější a musím říci,že takovych blondýnek v našem jihočeském kraji je opravdu hodně,průměrně hezká... Jiné holky se mi líbily více v obličejí,postavově Jitka nejvíc.
  • antaran

show Jana Krause

Byla jste skvělá a podle mně nejvíc sympatický host v dnešním (1.4.2011) pořadu. Děkuji, že jsem se díky vám mohl tak odreagovat *4*
  • smiley15

Česká Miss

Moje největší favoritka.Moc jsem jí fandila.
  • :))))

Sympatická a hezká holka,ale podle mě to měla vyhrát Aneta Grabcová *4*
    • miss-janule

Re: :))))

Jo přesně taky jsme is říkala že má vybrta naeta grabcováá tak je hezčýýýýýý *14* *14* *14* a nebo taky denisa domanska *14* *14*
    • ivunka007

Re: :))))

Moje největší favoritka byla Jitka ( č. 10 ) a další č. 1 - Aneta, č. 4 - Šárka a pak také č. 8 - Lucka. Všechny dostaly nějaká ocenění, takže já jsem maximálně spokojená:)
  • Gratulace a ...

Gratuluji Vám k vítězství,ačkoliv si myslím,že Vy nejste nejhezčí Miss 2011.
    HEZKÁ BYLA dívka č. 1,8 a páák Vy ...ale u vás pochibuji !!
    • Re: Gratulace a ...

Tak aspoň pochybujte s tvrdým Y......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit