-
Skvělý pár+krásné mimčo
*7* Ahoj, viděla jsem na fotkách Vaši krásnou dcerku Sofii-Annu a moc se k Vám hodí. Mám děsně ráda Jitku i Davida Švehlíka, je to v současnosti nejskvělejší herec své generace. Zdravím Vás všechny tři a přeju zdraví a lásku a štěstí !!! -
Sa mot ář i
Ve Filmu Samotáři se mi Jitka strašně líbyla hrála holčinu která byla podle mího stylu a kterou bych někdy rád potkal,ale je to jen ztvárněná postava z Filmu. Jitka je prostě nádherná holčina mejch snů *14* -
Jitko, zajímalo by mě...
jestli jste v Samotářích tak dobře zahrála zkouřenou Hanku, protože jste tak výtečná herečka, nebo jste už nějakou zkušenost s trávou měla? *5*
Jinak jste opravdu skvělá herečka a hlavně nádherná žena.... *14*
P.S. děkuji za odpověď -
Krasne narozeniny
Domnivam se, ze jednim z nejhezcich darku k narozeninam pro herce je uvedeni celovecerniho filmu pro sirokou verejnost, v nemz hraje hlavni roli. Toto se stalo pani Jitce o poslednim vikendu, kdy v podvecer jejich narozenim televize odvysilala ceskou novodobou senzacni komedii "Jak se kroti krokodyli". Povedeny snimek .... a Jitce preji dodatecne hodne zdravi, nemene stesti a spokojeny zivot. Drzim palce. -
Nádherná kam se na ni hrabe Gaislerova skoda za to tak nevidí i režiséři...
-
Nejkrásnější naše herečka a teď i tanečnice. Držím palce a přeju úspěch ve finále.
-
je to super herecka *14*
-
No :)
Mám jí ráda, je to fajn herečka, dokáže zahrát cokoliv! *4* -
krásná herečka a tanečnice
pro mě vyhrála *15* *3* -
Skvělá herečka a výborná tanečnice v jednom. To se jen tak nevidí. Myslím, že se role v Přístavu povedla