-
hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllooooo oooooooooooooooooooooooooooooooo je tam nekdo
-
oběma
Jo a ještě co znamená Not that kinda girl -
tak cu a mej se krasne a vis vubec co to vlastne znamena t kiss kiss
-
aha trochu sem se splet
-
...
mám ráda písničku too little too late a obdivuju jak to vyzpívá a ted sem ještě koukla na video kde to zpívá naživo a fakt to vyzpívá.... -
-
Re: ...
jj taky ji miluju tu pisnicku!! *14*
-
-
presne ta pisnicka je o tom ze uz 1 kluka nechce atd vite o tom ze mam na 1 cd i jeji klip leave ..
-
hahahahahahahahahah ten někdo si dělá z jojo prdel
-
vim ze tady jeste nejsi ale stejne neco napisu ty se ma muzes si chodit ven a ja ne to neni fer ja totiz nemuzu chodit va=en protoze v moji ulici jsou samy uchilaci aporad na me cumi a nedaji pokoj oni si totiz mysli ze mi je 16 17 . a mamka si toho vsima ze po me porad cumi . tak me nepustuje ven . ted vypadam presne jak jsem chtela vlasy trochu dlouhe postava normalka a hlavne jsem opalena me se totiz nelibi bt hodne svetla pred 2 rokama jak jsem byla v cz tak sem sla k vode v nejvetsim vedru ven a prisla jsem domu dost cerna a mamka trosku nadavala ale me se to libi i kdyz uz jsem hhhhhodneopalena to jsi me mel videt pred 3 rokama tak az priste az tam budes
-
k.
takže nosíš potítka nárámky na krku kapucu nebo kšiltovku se šátkem tak má vypadat správnej rapér -
uz mluv o necem jinym prosimte