Přejít na výpis diskuzí

Joanna Levesque

OSOBNOST 13.1.2007 
1716 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo ale nejak sem to trosku vymyslela
  • 50cent,britney,anastacia,rammstain
  • p ses tam
  • já se nudim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááá
  • halo si tam
  • a ještě Green Day
  • já mám teď náladu na h... protože mi měla pistole přijít za dva dny ale budu ji mít až za dva tejdny
  • uz jjjjjjjjjssseeeeeeeemmmmmmmmmmmm tttttadddddyyyyyyy
  • jo jasně jak se vede máte eště prázdniny nebudu mít asi tenhle rok čas je to zlý ale tady si to číst budu a odepisovat ti budu taky
  • me se taky libi 50 cent me se hrozne libi no britney teda nemam rada predtim jo ale uz ne anastacia neni mezi mojima nej ale mam rada jeji zpev. co zajimaveho hraje v televizi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit