-
pro Killy
já už nic víc nevím. napsala jsem vše, co jsem věděla. a taky by mě zajímalo, proč o tom nikde nepsali. kdyby bylo po mým, tak by toho byly plný noviny, zprávy v tv .... ale asi to nebylo, tak moc vážný... -
Ahoj holky
Všechny vás moc zdravim, jsem taky fanynka tohoto úžasnýho herce...a krásnýho chlapa :-) Už dávno sem zapomněla na ty hollywoodský krasavce jako Johnny Deep, Luke Perry, ale Jaoquim nějak zůstal. Asi proto, že hraje naprosto geniálně. :-) Chci vás poprosit, jestli byste mi doporučily nějakej starší film. Nedávno jsem viděla po dlouhý době Perem Markýze a byla jsem nadšená. :-) Nevíte někdo, jak se jmenuje ten film, kde hrál s Liv Tyler? Kdysi jsem to viděla a fakt se mi to líbilo. Doufam, že se máte dobře a přeju dobrou noc. Viv *3* -
jak se jmenuje film?
jak se jmenuje film je uz starsi jak joaquina...zatknou s kamaradama myslim ze v thaisku za drzeni drog a je odsouzen k trestu smrti a i obesen?diky -
-
Re: jak se jmenuje film?
Ten scénář by odpovídal filmu s názvem Poprava (Return To Paradise) To u nás někdy běželo?
-
-
Čauki všichni!!!!!Chtěla jsem se zeptat,jestli někdo z vás nezná adresu,na kterou bych mohla napsat o autogram???Dík moc.
-
\"address\"
no, tak přímo adresu ne, ale mrkla jsem se ti na net a ty mrkni na: www.joaquin-phoenix.net , - guestbook, tam mu můžeš napsat rovnou mailík *14* nebo v - contakt. a víc už nevim. Pa -
pro fizolku
Dík za tip,hned jsem tam napsala :)) -
rapping jo??
ahooooj,..on fakt začal repovat jo??taková škoda..a ještě jak ted vypadá..DĚS -
-
Re: rapping jo??
jn sem viděla video jak tam repuje a hrůza já chci aby zase šel hrát do filmu a vypadá jak houmeles...
-
-
- jo sorry to byl omyl mačkla jsem to tam dvakrát a ještě k tomu jsem to neměla dopsaný - chtěla jsem říct, že film WALK THE LINE je fakt dobrej, no úplně celej ne, ale to je na dlouho. no, už ten vztup... takovej úvod do filmu jsem ještě nevidě a ty herecký výkony... *15* a Joaq je tam tak boží ...! *14* jo a ty Jenny se ozvi, až ti odepíše! *1* *1* *1*
-
Včera jsem KONĚČNĚ byla na Walk the line!A už teď jsem rozhodnutá,že na něj půjdu znova.Joaquin se mi líbil vždycky,ale v tomhle filmu mě ohromil.je úžasný-a nejen jako herec *14* podlě mě si toho Oscara zaslouží.I když na tom vlastně nezáleží-pro mě je stejně nejlepší *14*
-
na týden vypadnu na lyžák a tady se to teda zaíná pěkně rozjíždět! *8* to je taková škoda, že u nás v kině ještě nedávají Walk the line *9*