-
pro Topazku
nějaká chytrá, ne?? *7* to je jedno, jestli je Čech bo jenom v ČR žil !! A nechápu na co si tady pořád hraješ. jediný, co je tu trapný jsou ty tvoje kecy. -
Kravo!Tak Já tě votravuju z blbostma jo! no já nevim jaká blbka my tvrdí že to stim čunětem sem napsala já!!
-
Nemusíš hned lidi urážet, víš? Jen mě dost mrzí, že to všichni básníte, jak je krásněj a úžasnej, ale nedokážete ocenit mnohem důležitější věci. Ale nic, to asi ještě nechápeš. *1*
-
No ale pokud neznáš Rilkeho, tak je mi tě docela líto. Není to o tom, že bych dělala chytrou, ale tomuto se říká "všeobecný přehled". Ale ten asi němáš. *1*
-
pro Topaz
tys v mým věku taky neznala každýho spisovatele. nikoho hned neurážím, jen říkám, že jedinej, kdo je tu trapnej seš ty s těma kecama, že ty jsi skutečná Topaz Green !! to mi přijde víc trapný, než to, jak se tu píše kdo za ním pojede, kdo se s ním vyspí,... a to co myslíš těma důležitějšíma věcma já náhodou dokážu ocenit. akorát tady je to někdy docela zbytečný psát. protože tady jde většině o to, aby si mohly o něm popovídat s někým jako jsou ony, protože jedině tady přece chápeme, jak je úžasnej - po všech stránkách. už to chápeš Puso ?! *5* -
strašně ho miluju
-
Jen dotaz
Kdyby se "nějakýmu smrtelníkovi" snad i podařilo ho sbalit, tak co byste s ním udělaly? Nechaly byste tu chudinku žít? Jako, já doufam že jo, i když vy vypadáte jako banda kurviček, který ho chtěj za každou cenu *16* -
To Catling: LOL, kiss my hairy ass, you fucking bumb slut. *1*
-
Agree
Hahahha, are you wonder if they can to speak English? To understand him? *4* -
Je hrozně sexy,miluju ho :o))