Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ڞasnej,krásnej ale to už jsme všechno slyšely!!!
  • Sexy8D!

Není nutný se blíž vyjadřovat..nejvíc se mi líbil ve Vesnici, Gladiátorovi a Okrsku 49..fakt, ten chlap je úžasnej! Jinak na googlu najdete hafo webů v angličtině, např www.joaquin-phoenix.net.. Sexy, sexy, sexy..
  • pro Páju

sorry, zapomněla jsem se podepsat, předcházející příspěvek je ode mě.
  • no, když si přečteš předcházející příspěvky, tak uvidíš, že asi jo, ale v některých to ani zas tak nevypadá, spíš si tu taky někdo léčí svoje mindráky a ostatním jen nadává.Já ho mám teda osobně moc ráda.
  • hele lidi je tu taky někdo komu se líbí Joaquine Phoenix?????? že je boží!!!!!!!
  • ty vole, kdo to tady prudííí???

Ahojky Nikolo. Tak jsem sem vlezla a koukam - no jo. Když si o něm myslej špatný věci, tak ať sem nelezou vid? se v tom moc vyžívaj. Buzny jedny!!!!Fuj. Chce to zvracícího smajla vid? No co. Nevěděj co chtěj;-))
  • Pro Kláru:

Jestli se ti nelíbí, co tu ty holky píšou, tak sem nelez nebo si toho nevšímej!!! Po tom ti přece vůbec nic neni, každej může mít rád koho chce.
  • Mmm

Je skvěkej,dokáže zahrát cokoliv. To se musí ocenit.A navíc vypadá strašně... Mmm, prostě k sežrání!!! Nemyslíte?! Mít za sebou hafo plastickejch operací a vypadat jako nějaká miss(kromě Doležalový a Kobzanový- mě se tyhle dvě fakt nelíběj)tak do něj jdu a neváhám!!! Jo a ještě bych musela bydlet v Hollywoodu nebo v Bewerlly Hills(doufám, že je to dobře napsaný :o) )NO zkrátka máme pech !!!
  • Ziram

No ja se opravdu dobre pobavila, holky vy jste slepice:-)) Je mi z vas dost trapno......mozna kdyz si tu budete dokazovat ktera ho miluje vic, tak si vas vsimne:-)))))
  • ve kterym filmu se vam libi nejvic?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit