-
Tak to dopadá..
..když se to přežene s plastikama! *1*
Jinak k narozeninám přeju víc soudnosti a méně plastik!!! *1* -
.
to nevím, odkud ji můžeš znát ale já ten znetvořený ksicht znám z jednoho časopisu, který se jmenuje Epocha jsou tam takové zajímavé věci jako třeba jednou ty ženy, které mají nejvíce plastik ne vlastně nejzrůdnější ženy
no a abych neodbíhala - bylo tam asi tak pět fotek. na první jí bylo asi 32 nebo 31 nebo 30 já nevím ale vyla tam nádherná ani jedna plastika tady http://www.onlinenursingdegrees.org/images/jocelyn-wildenstein.jpg
jsem našla obrázky jak to bylo no byla hezká předtím co říkáte? (ani se nedivím že se s ní manžel rozvedl po té první plastice... fuj) *9* *1* *1* -
Prej že ženská
Mě přijde od někad povědomá,ale newim no,vypadá jako kdyby jí transplantovaly xicht *9* -
Hmm
A pak si někdo dělá srandu z MJ že má plastiky.. Myslim že tahleta paní je na tom o dost hůř.. -
byla hezká
když jí bylo 30 tak byla hezká, potom si nechala udělat plastiku očí, aby se líbila manželovi. Ovšem když přišla domů, manžel se lekl a požádal o rozvod. no, musím říct že předtím byla opravdu hezká a hlavně normální. *1* *1* *1* *1* -
Kdo to ma jako byT?
ja teda nemam tuseni,odkud ji muzu znat?? -
??? XD
Fůůůůůůůůj ona je tak hnusná, taka držka -
:-/
Jžš co to je za držku?? -
...
jo a potom následovaly další plastiky no jo jak to bývá že? *1* -
Fuj, to jsem se lekla...
Takhle to dopadne, když to někdo přehání s plastikami... *9* *9*