Přejít na výpis diskuzí

Jocelyn Wildenstein

OSOBNOST 1.12.2008 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lalipop

Tak to dopadá..

..když se to přežene s plastikama! *1*
    Jinak k narozeninám přeju víc soudnosti a méně plastik!!! *1*
  • pjka007

.

to nevím, odkud ji můžeš znát ale já ten znetvořený ksicht znám z jednoho časopisu, který se jmenuje Epocha jsou tam takové zajímavé věci jako třeba jednou ty ženy, které mají nejvíce plastik ne vlastně nejzrůdnější ženy
    no a abych neodbíhala - bylo tam asi tak pět fotek. na první jí bylo asi 32 nebo 31 nebo 30 já nevím ale vyla tam nádherná ani jedna plastika tady http://www.onlinenursingdegrees.org/images/jocelyn-wildenstein.jpg
    jsem našla obrázky jak to bylo no byla hezká předtím co říkáte? (ani se nedivím že se s ní manžel rozvedl po té první plastice... fuj) *9* *1* *1*
  • Prej že ženská

Mě přijde od někad povědomá,ale newim no,vypadá jako kdyby jí transplantovaly xicht *9*
  • edie

Hmm

A pak si někdo dělá srandu z MJ že má plastiky.. Myslim že tahleta paní je na tom o dost hůř..
  • byla hezká

když jí bylo 30 tak byla hezká, potom si nechala udělat plastiku očí, aby se líbila manželovi. Ovšem když přišla domů, manžel se lekl a požádal o rozvod. no, musím říct že předtím byla opravdu hezká a hlavně normální. *1* *1* *1* *1*
  • narzis

Kdo to ma jako byT?

ja teda nemam tuseni,odkud ji muzu znat??
  • karuuulka

??? XD

Fůůůůůůůůj ona je tak hnusná, taka držka
  • parket..a

:-/

Jžš co to je za držku??
  • ...

jo a potom následovaly další plastiky no jo jak to bývá že? *1*
  • aliceb

Fuj, to jsem se lekla...

Takhle to dopadne, když to někdo přehání s plastikami... *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: