-
:))
Má strašně krásný vlasy :)) -
Vše nej k narozeninám! *14*
-
Že začne hrát v 4letech to je teda dobrá *1* *1* *1* je fakt talentovanáá *1*
-
všechno nejlepší... :)
-
Je to vážně talentovaá holka. Doufám, že o ní ještě uslyšíme. Každopádně jí přeju všechno nejlepší. :)
-
Láska na první pohled
Ahoj jen jsem vám chtěl říct že je nejužasnější holka na světě a že jsem stejně starý a miluju ji jsem do ní celý blázen.Je nejkrásnější holka na celé náší planetě a napohled mi byla hned simpatická *4*a musí to být moc inteligentní,chytrá,krásná,hodn á,vyrovnaná,šikovná a klidná holčina.Je moje první velká láska *14*.A až budu velkej tak za ní pojedu do Kanady.Tak mi držte palce at mi ji nikdo nevyfoukne *4* Čau ty moje nejužasnější herečko.Ps že JODELLINKA jako malá byla k sežrání *14* *14* -
-
Re: Láska na první pohled
Jo Já ti držím palce at ti to vyjde *1* Jo a mám ve složce spoustu jejich fotek tak je tam jště přidám aji jak byla malinká byla uplně rozkošná a je super ani malinko na mě nepůsobí namyšleně *3* myslím že Bude inteligentní,Hodná a je Hodně Talentovaná *4* -
Dam ti radu zacni se ucit anglictinu chodim na stredni a rika ti to rovnou je docela tezka kdzy se ji neucis a mymochodem mas pravdu je to moc pekna holka.Kdyztak odepis na muj email
davidzahradnik2@seznam.cz *3* -
-
Re: Re: Láska na první pohled
Máte pravdu , Jodell je opravdu hezká a talentovaná, ale k tobě :anonyme mám dotaz, angličtinu už možná umíš, ale taky by ses mohl naučit česky, viď? Nýbrž MIMOCHODEM se píše takhle. -
-
Re: Re: Re: Láska na první pohled
no jo,to je ta nezapomenutelná krasavice z Hvězdné brány -
-
Re: Re: Re: Re: Láska na první pohled
agree -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Láska na první pohled
pls fotku
-
-
-
bvzbb
Proč sepíše mimochodem směkym i. -
-
Re: bvzbb
protože se neříká,že jsi mymo,ale mimo *1*
-
-
bvzbb
Tak to je něco mimochodem.
-
-
-
Ahoj, tohle sem cítil taky,a trvá to dlouho (cca.3 roky) ,ale za čas to přejde. Lepší je se zamilovat do nějaký holky z ČR. Máme taky hezký holky. Jméno Jodelle Ferland sem napsal u ž asi 400x,nedalo mi spát. Můžu ti o ní něco říct,povedlo se mi spojit se s jejíma kamarádama, (To jsem byl nejšťastnější člověk na světě )a povedlo se mi získat podpis ,informace,a managera. *4* Napiš mi na můj e-mail DJBlack@seznam.cz
-
-
happy birthday
-
...
Vše nejlepší... *4* *4* *4* -
Jsi vazne super Jodelle tvoje filmy taky ale nejlepsi jsi byla v Silent Hillu s jsi moje nejoblibenejsi herecka proste jsi uzasna
-
Proč tu nemáte v její filmografii, že hrála ve Smallville? Hrála kamarádku Lany Langový z dětství.