-
Joe líbi se mi jeho kariera
Mě se líbi jak hral v pořadu Hvězna brana Antlatida!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *5* *5* *4* *4* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* -
-
Re: Joe líbi se mi jeho kariera
já bych byla radši si s nim zahrála v nějakým slaďáku ale stargate atlantis je fakt bombová *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Joe je dobrej!
Jo a Joe je fak dobrej herec. Jeden z nejlepších (těch je tak akorát). Nejradši mám ty jeho výrazy, u těch se někdy dost směju (viz. můj minulý příspěvek). Rád bych se s ním setkal, stejně jako s ostatními herci ze Stargate: Atlantis.
Ikdyž s Rodnyho bych asi přerazil, kdyby byl tak otravnej a namyšlenej, jako v tom seriálu. *1* -
-
Re: Joe je dobrej!
to jsme dva, kdo by se s nimi hrozne rad setkal, hlavne s joem a rachel
-
-
Joe je dobrej.
Joe je dobrý, ale jeho spouherec v seriálu Stargate: Atlantis Radek Zelenka (David Nykl) je taky dobej (má smysl pro humor :-D)
*1*
Docela srandovní když Zelenka na Sheperda (Joe Flannigen) cosik mluvil o tom, že kdo kurva vymyslel, že budou několik mil podvodou..... Sheperd se na něj udiveně podíval, pak se otočil směrem k ovládacímu (vypadal zmateně) a řekl, myslím, že moje čeština se zlepšuje, protože asi vím cos říkal. A já se u toho začal řezat smíchy, *1*
No prostě nějak tak to bylo, už si na to moc nepamatuju. -
-
Re: Joe je dobrej.
Ve skutečnosti to byl Joeuv nápad, tahle scéna. Požádal Davida aby řek nějakou urážku. -
-
Re: Re: Joe je dobrej.
A to bylo v nějakém díle? :) Já si to moc nepamatuju teďkom zpetně koukám na všchny díli :) Jinak mi plsky napište na e-mail: veronika.jurova@seznam.cz Děkuju :D
-
-
-
joe
jeeeeee prostě úúúžasnej,hned sem si ho oblíbila.....vlastně jenom kvůli němu sem začala koukat na SGA *14* *14* *3* -
Božííí
*14* On __ NejlepšÍ *14* *1* :-* joo a co jsem to chtěla ..joo že do filmografie bych řpidala i:
-111 Gramercy Park (2003) (TV) .... Jack Philips
-Farewell to Harry (2002) .... Nick
-First Monday (2002) TV Series .... Julian Lodge
-Silent Men (2000) .... Regis
-Force, The (1999) TV Series
-First to Go, The (1997) .... Pater Cole
-Sisters (1991) TV Series .... Brian Cordovas (1995-1996)
-Reason to Believe, A (1995) .... Eric Sayles
-Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (1995) (TV) .... Scott Cameron
-Family Album (1994) (TV) .... Lionel
Joo a ať žijí Sheppofilky *14* *1* -
-
Re: Božííí
tak tam patrim taky!!
-
-
:-)
Je to úžasnej herec to se nedá popřít:-) -
=)
Já ho prostě zbožňuju...ty jeho oči,výraz a vtipnost *14* Strašný fešák a předpokládám, že má hodně fanynek *4* mezi které patřím i já *5* -
Jaj
No jo Joe Flanigan je prostě jednička. Miluju ho ze všech nejvíc. Nemůžu si pomooct, ale mám ho snad všude na mobilu,v kalendáři, na ploše... no prostě všude. *14* *14* -
-
Re: Jaj
já taky,úplně všude ne,protože na PC dělám si sama tapety i s Rodneym a ostatníma,ale na mobilu ho mám *4*
-
-
Raděj neřeším..
je to taky kunďák že když se dívám na atlantis tak sebou musím kapesník jak nad ním slintám viděla jsem všechny dílytak to už raděj neřeším ale pořád se na něho musím koukat prostě moje malá neřest *14* -
-
Re: Raděj neřeším..
Jenom aby to byly sliny... *1*
-
-
:-)
Co dodat je to proste fesak jak hrom *14* i ked mne sa viacej paci Ronon Dex ale Sheppard je vtipnejsi *1*