Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joe

Joe a Ashley už spolu nechodí rozešel se sní joe prý do toho vztahu nebyl tak zašranej
  • jsdh

joe je buzííííííííííík *3*
    • Re: jsdh

no nevim jak jsi prisla k tomu ze je joe buzik neznam ho osobne ale urcite ani ty ne no asi mas duvod bejt takova jaka ses,ja bych taky mohla nejaky nesmysl tady placnout a nemusi to byt pravda a nezda se mi ze by byl gay muj bratranek je gay a reknu lidicky nejde to poznat pokud nezacne mluvit a chovat se tak a nejen joe ale i bratri maji scenar a nejen ze se musi podle nej vyjadrovat ale i chodit tancit atd.,,, podle me jsou jak cvyceny opicky ale je to jejich zivot ktery si sami vybrali at si ho ziji podle sebe tak nac urazet a obvinovat bez dukazu
      • z.u.z.k.a

Re: Re: jsdh

lol, a to se máme posrat? :D ty ho znáš osoboně že to o něm tvrdíš? :D lol, trapko :D jdi trapačit někam jinam :D
  • martinkooooooo

Joe

Joe 4ever in my heart *4*
  • zuzka.efronova

joe

on je prostě užasny ji jeho brahove jsou užasny všihni tři vypadaji jako anděle *4* *14*
  • z.u.z.k.a

mg :D

MG! Joe s kým to zas chodíš? :D s jakousi kurvou který přefikla celý hollywood, která tě využívá, jde ji o prachy, bez makeupu vypadá jak fuj :D ty uši fuj, ten nos :D ty červené vlasy. :D vždyť vypadá na 40 let :D:D a to nemluvím o tom jak se chová k fanouškům Joea *13* .. vážně, at se Joe zpamatuje, protože ho ničí! *9* *15*
    • Re: mg :D

to se tady muze tak vulgarne se vyjadrovat kde je spraavce ze si to nehlida ja bych takove prispevky mazala
      • z.u.z.k.a

Re: Re: mg :D

ježiš no a co, se jí nebojím :DDD
    • klaruska44

Re: mg :D

Ježiši marja normálně tebe se nikdo nezbaví faganko! *8* Ashley je náhodou hodná holka a co o ní čteš v časopisech tak nevěř protože to jsou bláboli bláboli chápeš nevíš jaká je doopravdy!!Sakra!! *8* ale určitě je hodná!! *16* *16*
      • kajuska4

Re: Re: mg :D

Přesně do prdele!! *8*
        • ashley_love

Re: Re: Re: mg :D

JO! Ashley je moc hodná! To ty seš spíš vymatlaná když nemáš nic jinýho napráci než jenom pomlouvat!
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: mg :D

tak tak! *3*
            • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: mg :D

*15* *15* :DD hele ale to není napsané u vaší Ashleynky tak jděte někam jo, trapky.. A JE TO NÁZOR.. JEN LIDI BEZ MOZKU TO NEPOCHOPÍ.. A TO JSTE..PRÁVĚ VY :D PREJ ASHLEY HODNÁ!! :D:D:D:D já nečtu časopisi :DD já čtu kvalitní zdroje na internetu a uý jsem vám říkala co udělala *1* *1* *1* a bežte plakat k Ashley *1* né tady u Joea, to je slušný člověk *1*
  • Joe je úplně nej zpěvák

Joe Jonas je úplně nejlepší zpěvák pod sluncem :D. Jsem zamilovaná až po uši *14* *14* *14* *14*
  • joe

miluju ho ja skělej *14* *14* *14*
  • berusska102

Z Jonasů nejroztomilejší *3*
  • joe

He is handsome:))
  • Jonas

Nemám ho moc ráda ... Kvůli němu všichni nadávaj Ashley Greene. Copak ona za to může že s ním chodí?Rozhodně ne protože to si zas až tak člověk nevybere .. *14* Jinak mi vůbec nevadí a je i docela hezkej *3*
    • Re: Jonas

Já ho nemám ráda vůbec , připadá mi takovej divnej .Je to můj názor takže jestli mi tu začnete nadávat tak jste ... protože člověk může říct svůj názor !
      • z.u.z.k.a

Re: Re: Jonas

Lucynko tak to jdi vysvětlit, těm blbým fanynkám Ashley, oni evidentně neví co je to názor :D furt mažou koment a myslí si jak jsou husté :D sice mám tak trošku tvrdší názory ale jsou to pravdivé názory a jsou to také furt názory tak co *15* *15*
        • klaruska44

Re: Re: Re: Jonas

Když jsem správce a píšeš tam kravinky tak to budu mazat! *16* CHUDINKO KTERÁ ZÁVIDÍ ASHLEYNCE *8*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Jonas

Jo!Závidí protože je Ashley bohatá,krásná a td *14* *15*
            • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: Jonas

klaruska44: no a o to tady jde :D to není kravina ale názor, jdi si zjistit co to slovo je.. vždyť říkám že nevíte co to je.. panebože Ashley vám vygumovala mozek :D a klidně smaž :D se neposeru, to jste jen vy uplakané 12 leté holčičky kteří neumí příjmout názor *15*
            • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: Jonas

strašně ji závidím její nos po nepodařené plastice :D uši jako trpaslík :D prachy at si strčí do prdele :D vypadat jako 40 letá holka :D krása a prachy není všechno vy naivky, to vás učila Ashleynka viďte *1* závidím ji jak se ukazuje netu, jak je namyšlená, jaká je to kurva.. *15* *15* mm tohle bych fakt všechno chtěla *15* *15* *15* *15* *15* a podívejte se laskavě i na paparazzi fotky, né jen na fotky kde je upravena miliony maskérů :DD bez MAKE UPU JE SHIT!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší