Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow :)

Má narozky na můj svátek :) Jinak všechno nej :***
  • JOEův účes

mě osobně jak sem viděl tu fotku s joeovým účesem,mi ho bylo líto...Mě se ten účes 100% nelíbí *13*
  • Jonas L.A.

Mohla bych se zeptat jestli by mi někdo nemohl říct jestli je někde na netu Jonas L.A... jestli jo tak ať mi pls pošli tu stránku dík... klidně i v Aj... ale v ČJ by to bylo lepčí ;)
    • Re: Jonas L.A.

na uloz.to je 5 dílu la jonas
      • Re: Re: Jonas L.A.

prosimtě, nemohla bys mi říct pod čím to na uložto najdu? našla sem jen druhý díl ;-)
  • aknellka

JB vs. JB

http://www.youtube.com/watch?v=2vUk bbiv6-Q

Hi :) ,
    what you say about this?
    Who is according to you JB?
    Let a comment :)
    • aknellka

Re: JB vs. JB

http://www.youtube.com/watch?v=2vUk bbiv6-Q

this is the right
  • Ashley Greene

Ahojte, chci se vás zeptat, jestli nevíte co je mezi Jonasem a Ashley Greene??? Poslední dobou se objevují fotky, na kterých jsou spolu, tak jsem se chtěla zeptat, jestli víte něco, co já nevím =D
  • ♥♥Joe♥♥

Hele on má Joe něco s očima?? ... Já jen že ted nosí všude brýle
    • Re: ♥♥Joe♥♥

mě taky přijde že furt nosí ty brejle vobrovský... myslela sem teda že tj jen tak.. ale on je nosí i v seriálu JONAS L.A.
    • Re: ♥♥Joe♥♥

Akorád vidí blbě na dálku :-) řekla bych, že jinak normálně nosí čočky...
  • z.u.z.k.a

♥♥

hej lidi.. já takové dokonalého kluka jsem nikdy neviděla *14* ach :D *1* i když je to tak trochu sukničkář♥ *1* .. je milý,talentovaný, krásný hlas má, pomáhá lidem, je vtipný... a ty jeho oči *14* mmmm utopila bych se v nich .. doufám že jednou dojedou do ČR :) *1* *14* *14* *14* ILOVE YOU JOE
  • joe je povrchní

ahoj.nechci tady nikoho urážet,ale myslím si žě,Joe je teda dost hodně v lásce povrchní *9* *9* *9* .chodil už se spousty holkama a mnohém znich zlomil srdce např taylor swift nebo demi lovato. *9* *9* *9*
    • z.u.z.k.a

Re: joe je povrchní

to si mi ale novinku fakt nepověděla *3* *1* jj já vím.. já vím že je to sukničkář ale zas asi hledá lásku ale nějak blbě no xD snad se zlepší protože já ho miluju *14* *1*
      • Re: Re: joe je povrchní

jo.máš pravdu.trochu blbe,ale určitě se mu to povede,žě zuzi *3* *3* ?
        • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: joe je povrchní

jasníééé.. uvidí mě!:D:D: a bude zamilvoany :D
  • :-)

Joe v poslední době vůbec nenosí svůj prstýnek čistoty! *4*
    • Re: :-)

jj všila jsem si ! :( doufám že ho jenom ztratil ! :( :D
      • Re: Re: :-)

je pravda, že ten prstýnek nenosí, ale zase je lež, že ho ztratil...Joe ten prstýnek nenosí, porušil ten jejich zákon, že ,,sex až po svadbě" a že na důkaz toho, nosí ty prstýnky...ale on to prostě porušil...když chodil s Demi tak se s ní údajně vyspal....sorry jestli jsem tu někoho zklamala pravdou nebo tak...ale Joe to jak chodil s Demi napsal na svůj pravej facebook...
        • Re: Re: Re: :-)

jaký je jeho pravej facebook? a kde jsi to četla? já vim trochu víc otázek ale v časopisu in psali že jenom s vírou dokážou všechno překonat tak to nechápu jak to mohl porušit. *16* *16*
      • Re: Re: :-)

tak to taky doufám
  • martinkooooooo

love

moj idol *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit