-
My love is Joe Jonas
Co Joemu vzkázat?
1) Jsi nejhezčí na světě
2) Nádherně voníš (asi *15* )
3) Jsi sladkej.....
4) Miluju tě, Joe.......... -
super♥
Mám ho mocky ráda, je super♥ -
:-*
hej ted sem cetla ze budou koncit turne v ČR *14* akorad nevim kdy to turne bude ale stejne je to skvela sprava *15* jinak joe laska myho zivota *14* no kéžby jinak nááááááááádhernej kluk *14* -
-
Re: :-*
Joe jak se más lol pisni si muj idol a gde ted ste pisni an emil muj emil je crazyboy456@seznam.cz
-
-
??
Ahoj holky:)..nevíte náhodou,když už tady tak rozebíráte Joea a Camillu,jestli teda spolu ještě chodí??...Jak ho podvedla,byl z toho docela zkroušený... *7* -
-
Re: ??
ee nechodí...a camilla byla nedávno s robertem pattinsonem!fakt mrcha! -
-
Re: Re: ??
ale já jsem zase viděla jejich docela nové foto,jak se vedou a dívají se na sebe fakt zamilovaně..
A Joe o ní pěje ódy..tak nwm..
-
-
Re: ??
ona ho podvedla?? A s kým?? Taková MRCHA!! Chudáček Joe! -
-
Re: Re: ??
ona flirtovala s nakym chlapem -
-
Re: Re: Re: ??
jo..Joe byl z toho zdrcený:(..na youtube byly i fotky jak se tam Camilla objímá s nějakým týpkem a Joe z toho upe nemohl...ale kdoví jak se to nakonec vyvrbilo..
jestli chcete jejich youtube nebo myspace,klidně se ozvěte:D,aby jste si nemysleli,že si vymýšlím:D,to bych nemohla..jsem do nich úplný blázen a toto bych prostě nedokázala...co říkáte na CD Lines,Vines and Trying Times??..bomba,ne?? -
-
Re: Re: Re: Re: Makusa
hey aknellka prosimtě kde bereš ty informace prosím řekneš mi to!!!??? *5*
-
-
-
-
-
Ze všech jeho bratrů je pro mě nejkrásnější.A je strašně vzhledově zajímavej *14* *14*
-
Joe dokonalost největší milujůů mooc:o*
Héj včera jsem viděla camp rock...uááá tvl nepopsatelně nádherný:o*Joe nádhera nejkrásnějšíí kus úžasný:o*nejkráásnějšíí< ;3peckááá<3:o*miluju nejvíc tvl žeru:o*dokonale nádhernej je nejleší:o*u něho nemam slov:o*pstě dokonalost největšííí:o* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Joe dokonalost největší milujůů mooc:o*
a na čem ho dávaly? *3*
-
-
tak jo
tak jo tady je: joe.jonass0009 ale nezaručuju že je to on *9* xxx: a ty se moc neozývej!!! -
Joe
Je strašně roztomiloučkej, uplně k sežrání a ten jeho hlas tomu jen dodává. Má překrásnej pohled, až mi z toho naskakuje husí kůže :) *3* -
on je tak boží *14* *14* *14* *14* *14*
-
MLJ_
►►►♥ On je krásnej ♀ on krásně zpívá ♥ on je nejlepší ♀ on je prostě jednička ... ♥ můj vzor.. nejvíc ♥♥ .. je to BOREC!♥◄◄◄