-
nemáte na joea e-mail??? -
-
Re: e-mail
Tady sem vám našla mail na jonase ale nevim jestli je pravy .. !!
Joe : joejonasfanmail@yahoo.com
Nick : nickjj007 @ yahoo. com
Kevin : K2kevinjon@ yahoo. com
a číslo jen na joea !
Číslo na Joe Jonase +1 8129885430 -
-
Re: Re: e-mail
ee...toto není joeovo číslo... -
díííky!!!už sem si to číslo uložila! *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: e-mail
a odepsal ti?? *15* *15*
-
-
TY KECAŠŠŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
.. =o*
Přeju Ti všechno nejlepší k narozkáám =o* ...!!!!!!! *3* -
Vše nej
Přeju mu vše nej
-------
Vypadá to, že se Joe trochu z toho rozchodu sebral. Už je to přece asi 3 týdny, ale když jsem viděla to video, to bylo myslím den poté co se rozešli, tak při písničce Turn right byl úplně mimo a při dalších písničkách taky. Třeba když změnil slova v Much Better -
mg :D
MG! Joe s kým to zas chodíš? :D s jakousi kurvou který přefikla celý hollywood, která tě využívá, jde ji o prachy, bez makeupu vypadá jak fuj :D ty uši fuj, ten nos :D ty červené vlasy. :D vždyť vypadá na 40 let :D:D a to nemluvím o tom jak se chová k fanouškům Joea *13* .. vážně, at se Joe zpamatuje, protože ho ničí! *9* *15* -
-
Re: mg :D
to se tady muze tak vulgarne se vyjadrovat kde je spraavce ze si to nehlida ja bych takove prispevky mazala -
-
Re: Re: mg :D
ježiš no a co, se jí nebojím :DDD
-
-
Re: mg :D
Ježiši marja normálně tebe se nikdo nezbaví faganko! *8* Ashley je náhodou hodná holka a co o ní čteš v časopisech tak nevěř protože to jsou bláboli bláboli chápeš nevíš jaká je doopravdy!!Sakra!! *8* ale určitě je hodná!! *16* *16* -
-
Re: Re: mg :D
Přesně do prdele!! *8* -
-
Re: Re: Re: mg :D
JO! Ashley je moc hodná! To ty seš spíš vymatlaná když nemáš nic jinýho napráci než jenom pomlouvat! -
-
Re: Re: Re: Re: mg :D
tak tak! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mg :D
*15* *15* :DD hele ale to není napsané u vaší Ashleynky tak jděte někam jo, trapky.. A JE TO NÁZOR.. JEN LIDI BEZ MOZKU TO NEPOCHOPÍ.. A TO JSTE..PRÁVĚ VY :D PREJ ASHLEY HODNÁ!! :D:D:D:D já nečtu časopisi :DD já čtu kvalitní zdroje na internetu a uý jsem vám říkala co udělala *1* *1* *1* a bežte plakat k Ashley *1* né tady u Joea, to je slušný člověk *1*
-
-
-
-
-
-
miluji ho
ja ho proste miluju je tak sladkej *14* *14* -
joe je neeej!!!!
joe je nejhezčí,nejvtipnější,nejchyt -
Narozky
I za sebe přeju všechni nej. Je to vážně síla, že už je Joeovi 20 :)) -
-
Re: Narozky
nevěřím..je klásnej ale 20 *14* *14* vše nej k druhým kulatinám
-
-
JOE!!!!
Taky ho miluju:) *14* *14* -
joe je dokonalej
joe je dokonalej kluk je hezky ne je prekrasny,je uzasny herec,uzasne zpiva a myslim ze je urcite chytry *7* *15* *14* -
-
Re: joe je dokonalej
máš úplnou pravdu..je překrásnej,nádherně zpívá,je dobrej herec..škoda že neni čech *10* ale já ho miluju *14* *14* *3* -
-
Re: Re: joe je dokonalej
to je fakt ja ho tak moc mioc moc moc miiluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: joe je dokonalej
no jasne je bozi *14* taky sem smutna ze neni cech *9* ale je mocinky pekny *14*
-
-
Re: joe je dokonalej
jo a zapomela sem dodat ze je i vtipny!! *1*
-
-
Jou
Ahoj Joe *14* Miluju tebe a tvou skupinu.Ale jedna pisen me vazne dostala.Je to pisen:Gotta Find You.Tak bych chtela bejt treba Hannah Montana,Demi Lovato a zaspivat si s tebou *4*.Vsichni z Usa Joe si vychutnavaj tve pisne.Bylo by skvele Joe kdyby si prijel do cz.Naspivej dalsich bajecnych pisni prosim. *14* *3* *15* .Jo Joe moc bych o to stala ale asi vim ze ty o to nestojis ze mas lepsi fanady *9* Ale moc bych Joe stala Prosim Prosim Prosim o to kdyby smi nekdy napsal na e-mail Nelinecka@seznam.cz *15* Prosim moc bych o to stala.Ahoj a jeste jednou Joe vse nejlepsi
*4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Jou
oni mají přijet do českýho jazyku??? *1* pokud vím tak se česká repudlika píše čr a ne cz *1* *1* -
Re: Jou
promin nechci ti do toho jebat sice jsem taky psala neco pro neho ale stejne mu to nedojde *9* *9* *1* to je smula!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-