Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm..:)

Ty jo, on je fakt frajer!! *1*
  • kecupina

joe

Joe Joenas je prostě super. *14*
  • Joe love

Joe je nejkrasnejsi a ko rika ze ne tak at de vy vite a joe je proste bozi! *14* *14* *14*
    • lady jonas

miluju je *14* *14* jsou upe neej *14* *14* ale faatkickynejvíce nejhecčí je joínek *14* lavuju ho upe mooooccc *14* *14* je taak sladkej *14* já bych ho sežrala *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Joe love

miluju ho *14* *14* *14* *14* je to nej kluk nasvete *14*
      • laska má jediná

tvlon je tak upe k sežrání nejradši bych si faktkousla *1* *1* *1* ta jeho pusinka tvl miluju ho děsně moc *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • joe láska

ahojky on je tak bombovej škoda že u něj nemame sanci te možná žeale co vy ví *3*
        • joseph adam jonas

on je upe nádhernej *14* *14* *14* komu se nelíbí je hlupák *14* *14* *14* *14* *14* *14* jeho bych nejradsi sežrala láskou *14* *14* *7*
    • Re: Joe love

Prej chodíí s Camillou Belle...=( *9* *7* *9*
      • JOE HOLKU NEMÁ

ahojky joe ted holku nemá protože má hodně práce *3* *3* ale chtela sem se zeptat nevíte kdyy JB maj koncert v ČR?, *7* takže se holkynebojte holku nemááá *9* *14* *14*
      • Re: Re: Joe love

on s ni nechodi chodi s demi lovatop
        • Re: Re: Re: Joe love

ahojky joínek dievčátko nemá takže je to docela fajnové nie?? *14* *14* *14*
        • s DEMI LOVATO NECHODÍ

oni spolu jen kámošej to nevíš ty trubka asi nejsi dost *4* informovana *3* nemá holku tak to konečně pochopte *4* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8*
          • Re: s DEMI LOVATO NECHODÍ

hele nemááááá holku *3* *3* *3*
          • Re: s DEMI LOVATO NECHODÍ

joe bohuzial dievca ma a je to Camilla Belle tak to pochop ty
      • Re: Re: Joe love

jo je to blbý a ta holka je hnusná kráva!!! *5* *16* *1*
        • Re: Re: Re: Joe love

¨Ty si pičus debile nezávid mu že je hezkej
  • joe je sladkej

jj joe je nejhezci kluk na svete!! *14* *14* *14* *14* a jestli tady ho bude nekdo pomlouvat tak bezte do prdele a neserte at tu neni velky smarad!! *15* *15* *16* nemam pravdu lidicky??!! *3* *3*
    • Re: joe je sladkej

máš pravdu

mas pravdu joe jonas je nejkrasnejsi kluk *14* *14* *14* a niksdo ho nebude ponizovat *13* *13*

teda smrad!! *15* *15* *15* *15*
  • jondik

joe

sladoučkej joe je nádhernej moc se mi líbí ty jo já ho mrtě žeru! *14* *14* *14* *14* nemá chbu kluci by śe od něj měli učit! *14* *1* *1*
  • fuj tokio hotel!!

ahoj koupila jsem si bravo a tam je za darek privesek s rameckem na foto a mam tam JOEA!!a je tam pro me hrozny clanek ze jonas brothers se mozna daji dohromady s tokio hotelem fuuj tokio hotel doufam ze jonas brothers budou chytri a neudelajito jinach bych se zblaznila!! *9* *9*
    • Re: fuj tokio hotel!!

S tím souhlasím. *3*
    • kecupina

Re: fuj tokio hotel!!

Já to viděla taky je to strašný. A už jenom to, že to o nich někdo může dovolit tvrdit. To oni by nikdy neudělali. To už by se rovnou mohli.... A to by byla škoda!!!
  • bombastyk

avoj on uupeeeee bombastyk miluju ho du tam na konert juuuuuuuuu v lete 2009 a nikdo ho nebude spinit *13* *14*
    • Re: bombastyk

Prosím tě radši tam nechoď ještě se z tebe zkazí a uteče.A dávej pozor ty šeredko bo zapomene text až tě uvidí *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: bombastyk

s těhle stránek už je mi fakt špatně né z joeho ale z vás!!!!! *9*
      • Re: Re: bombastyk

dobře sis ju dala!!!!!!
      • myckyboys

Re: Re: bombastyk

přesně:d
  • katulenka34

joe jonas

njn my klukse má jel do usa na jonasky ale říkal že jim skusí říct aby byli tady v čr kež by *14*
    • Re: joe jonas

Ahojky tady diana.. Je vidět že se ti taky líběj Johnas Brothers. Namáš nejaký Obrázky a nebo Plakáty?? já je totiž zbíram já je moluju johnas brothest tak kdyby si mela-mel tak pls domluvíme se !! a nebo kdyby si mel-mela známí plosím delam to jako koupi... tak pls
    • jondik

Re: joe jonas

To bylo skvělí já ho mrtě žeru hezčího kluka sem nepoznala je to zlatí! *14* *14* já zněj nemůžu z toho usměvu kdo je n tom podobně tak napište na icq:366-478-988! *14* *14* *14*
  • priscilla

Ahoj

Odepište paka. *16* *16*
    • Re: Ahoj

a co si ty no co???? *10* *10* *10* *10* *10*
      • Re: Re: Ahoj

nepise se si ale jsi a ja nejsem pako narozdil od tebe. a vy jsi fak mislite ze by vas chtel?
  • priscilla

Ahoj

Jste vážně praštěný.Fakt úplný paka.Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit