-
Lofe SoNg I gotta FiNd you
Uplnee nejkrasnejsi pisnicku co nazpival tak I gotta find you uplne zeruu tento song!!Nejfííc nejpeknejsii pisnicka a zpevak *14*
P.S.Co si myslite vy?? *4* -
-
Re: Lofe SoNg I gotta FiNd you
njn, ta je taky good *14* *4* -
-
Re: Re: Lofe SoNg I gotta FiNd you
start the party is best 4ever
-
-
-
Joe
Thy si taky zlatyyyyyyyyyyyyyyy dala by som si povedat *14* -
joe
joe je super fakt nikdo nevite kdy maj prijet prosim joe je nejhezci z cele skupiny jonas brothers nick je taky hezkej ale vypada moc mladouckate *14* -
filmík
Ahojky mám pro vás novinku, minule Joe říkál že ho ješte v nejakém filmíku uvidíme!!!!SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* -
-
Re: filmík
zas takhle to neříkal ale říkal že by si ještě v nějákým filmu chtěl zahrát....( a já milsly že je o něj zájem takže určitě něco natočí :) -
-
Re: Re: filmík
helee ty si s nímmm mluvil?? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: filmík
ne.....ale říkal to na jetixu :)
-
-
-
-
Konzert
tak co už víte něco víc o tom Konzertě ? *7* -
joe
skvely jestli prijedou zŕak by to bylo dibry ja je zboznuji *14* *14* *14* a doufam ze se ted v hitparade dostanou na 1 kisto *15* *15* *15* *15* -
konzert v čt
to jjeeeeeeee hhhhhhhhuuuuuussssttyyy kdyby prijeli a nevite kdy presne:::::: *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *15* *15* -
Joe Jonas :)
I love Jonas Brothers. This is cherub!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Joe Jonas :)
pls nemáte někdo plakáty Joeho ? pls rád bych je odkoupil ( dobře zaplatím.....) -
Joe Jonas <3
lOfUjiI Joa aLe I nIcK jE KrásNý,aLE JoE jE nEj KráSněJšíí-!-!- *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Miluji Jonas Brothers *14* *14* *14* *14* *14* *1*