Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nick.ol.cka

Lofe SoNg I gotta FiNd you

Uplnee nejkrasnejsi pisnicku co nazpival tak I gotta find you uplne zeruu tento song!!Nejfííc nejpeknejsii pisnicka a zpevak *14*
    P.S.Co si myslite vy?? *4*
    • myckyboys

Re: Lofe SoNg I gotta FiNd you

njn, ta je taky good *14* *4*
      • danisqa

Re: Re: Lofe SoNg I gotta FiNd you

start the party is best 4ever
  • Joe

Thy si taky zlatyyyyyyyyyyyyyyy dala by som si povedat *14*
  • joe

joe je super fakt nikdo nevite kdy maj prijet prosim joe je nejhezci z cele skupiny jonas brothers nick je taky hezkej ale vypada moc mladouckate *14*
  • bindasova

filmík

Ahojky mám pro vás novinku, minule Joe říkál že ho ješte v nejakém filmíku uvidíme!!!!SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
    • myckyboys

Re: filmík

zas takhle to neříkal ale říkal že by si ještě v nějákým filmu chtěl zahrát....( a já milsly že je o něj zájem takže určitě něco natočí :)
      • Re: Re: filmík

helee ty si s nímmm mluvil?? *7* *7* *7*
        • myckyboys

Re: Re: Re: filmík

ne.....ale říkal to na jetixu :)
  • myckyboys

Konzert

tak co už víte něco víc o tom Konzertě ? *7*
  • joe

skvely jestli prijedou zŕak by to bylo dibry ja je zboznuji *14* *14* *14* a doufam ze se ted v hitparade dostanou na 1 kisto *15* *15* *15* *15*
  • konzert v čt

to jjeeeeeeee hhhhhhhhuuuuuussssttyyy kdyby prijeli a nevite kdy presne:::::: *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *15* *15*
  • myckyboys

Joe Jonas :)

I love Jonas Brothers. This is cherub!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • myckyboys

Joe Jonas :)

pls nemáte někdo plakáty Joeho ? pls rád bych je odkoupil ( dobře zaplatím.....)
  • her-jonas

Joe Jonas <3

lOfUjiI Joa aLe I nIcK jE KrásNý,aLE JoE jE nEj KráSněJšíí-!-!- *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Miluji Jonas Brothers *14* *14* *14* *14* *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit