-
Hello,
Hello,
How are you? I saw your profile today at (www.osobnosti.cz)and feel like contacting you.
I feel we may become matches (tessy_400kuru@yahoo.com ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested, so that i can send you my picture for you to know who iam meanwhile my name is Tessy. I will appreciate it if you give a good responds.Thanks and remain blessed.
(Remember the distance,color or age does not matter but love matters alot in life)
have a nice day.
your in love tessy kuru.
Ahoj,
Jak se máš? Viděla jsem váš profil dnes (www.osobnosti.cz) a pocit, že Vás kontaktovat.
Cítím se nám může stát zápasy (tessy_400kuru@yahoo.com) je můj kontakt. Laskavě vytvořit kontakt, pokud máte zájem, takže i vy můžete posílat na můj obrázek, abyste věděli, kdo iam mezitím jmenuji se Tessy. I oceníte, pokud budete dávat dobrý responds.Thanks a zůstat požehnal.
(Vzpomeňte si na dálku, barvy či věku nezáleží, ale láska hodně věcech v životě)
Hezký den.
Váš v lásce tessy kuru. -
-
Re: Hello,
she is fuck
-
-
Jak to vlastně je
*3* Cena je nej *5* -
cena
cena je krutej typek a batista jenula a vždycky bude a ten debil co psal že je batista king tak asi bagr *16* jasně berou sterojdy ale nezesílí ze scénáře *5* *5* *5* -
-
Re: cena
sorry brácho nejlepší neni ale já jsem jeho velkej fanda a zastánce: JOHN CENA + REY MYSTERIO = nej WWE :) *16* -
-
Re: Re: cena
moje slova *4* *5* -
-
Re: Re: Re: cena
nápodobně *5* *5*
-
-
-
-
:)
Nejlepsi vrestler:) *14* -
mhjuhui
cena je nej je to fakt hustej typek a ješte sandman je dobrej ale cena je nej -
The Marine
Film s Johnem Cenou byl je a bude nejlepší film který sem viděl *5* A John Cena je největší borec ve wrestlingu *1* -
-
Re: The Marine
hele jestli máš ten film v kompu tak mi ho pošli na email vroblik14@seznam.cz prosím john cena je nejveší típek tak díky *16* -
-
Re: Re: The Marine
TÍPEK :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
-
-
-
The Marine
už ste videli film The marine s Johnem v hl. roli??? mazeckej.. http://youtube.com/watch?v=sm0vGBej rMQ -
cena
cena je nej borec *4* -
-
Cena neni borec.Vyhrava zapasy protoze mu bookři delaj dobry zapasy.U lidi je oblibenej pac je to raper a herec.Wrestling vubec neumi ma ctyri chvaty a to je vsechno.Sou lepsi tre Batista,Triple h,Kurt Angle,Brock Lesnar ale Cena nic neumi *5* -
-
Re: Re: cena
a co umis ty? blbe kecat *9* *9*
-
-
the rock je lepsi the rock is the best og best that's true
-
-
borec
john cena is very best -
-
Re: borec
John Cena je fakt borec s reyem mysteriem proste.... John Cena and Rey Mysterio are best Wrestler's
-
-
borec
jíohn cena is best