Přejít na výpis diskuzí

John Fogerty

OSOBNOST 31.12.2006 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeste ne

    xakru, fakt jeste ne, hlavo 22, a taky svatko. zabloudil jsem sem, kdyz jsem hledal na youtube neco, co by me privedlo zpet na svet. jf a ccr je neco, co je ve mne hloubeji nez rozum, fakt. ten cvok, je o pul roku starsi nez ja a kdyz jsem si ho pred par desitkama let prvne poslech a zrovna se mi nedarilo, lek jsem se, ze jsem pri Heard It Through The Grapevine nejak blbe videl do dalky, holt sem uronil. a pak uz jsem se jich nezbavil :))). je veci nazoru, pouzil-li kdo kdy primer negroidni zpev. to mi nesedi, negri jsou nobl zpevaci, ale takhle to nedelaj, tohle je hodne bily. je to vsak fuck, pac lip nez si to sam napsal, hlavo, to nejde rozsvitit. takze fakt jeste ne, jeste jsme nevymreli a jeste je nas par co nam to porad bere dech. jo mimochodem, zkuste si na seznamu zadat "hlava 22 obsah", se nasmejete co vam vyleze :), hruza pomyslet. tak jeste marvin gaye, zdar. http://www.youtube.com/watch?v=3poe BGG70zY
  • nevím, proč se mi příspěvek nezobrazil

    Tak znovu: v sobotu jsem měla moc hezký zážitek, protože jsem neplánovaně chytla na ČT2 celý koncert JF. A byla jsem moc vděčná za to, že jsem uslyšela mistrovské kousky, byla jsem vděčná za poslech zpěvu, ve kterém seděla jistě každá nota, viděla jsem nakažlivý elán zpěváka, sehrané kapely, mohla jsem si zpívat s ním. Písničky CCR před lety u nás zpíval Pavel Novák, takže ti, co anglicky neuměli, si je mohli zpívat taky. Dnes mi chybí podobný typ muziky, nakažlivě optimistické, poslouchatelné, pozitivní a výborně muzikantsky zvládnuté. Tak, a doufám, že můj příspěvek nezmizí někam do pryč!
  • JF

    Já jsem si čirou náhodou zapnula v sobotu ČT2 a neplánovaně slyšela a viděla záznam celého koncertu. Byla jsem strašně vděčná za to, že jsem si připomněla zapomenuté a to, jaká je dnes škoda, že mizí písničky, které vyzařují poctivost, pozitivitu, nakažlivý rytmus, možnost zazpívat si společně se zpěvákem, radost z toho, že zpěvákovi to intonuje, že pasuje každá nota - pamatuju si, že překlady písniček CCR tehdy zpíval Pavel Novák - Korunou si hodím, až se budeš ptát... atd. Z toho koncertu jsem měla dobrý pocit po celý zbytek dne.
  • vždycky jf a ccr

    možná vymíráme, asi určitě, ale budu až do svého posledního dechu budu mít rád tohoto člověka a legendární značku ccr.naprosto na celý život mne takhle muzika ovládla a stala se pro mne kultem. takřka. mnoho a mnoho materiálů jsem za ta léta dal dohromady a mám z toho upřímnou radost. dokonce jsem nehorázně pyšný.negroidní zpěv jf a přebustrované kytary napsala jednou hudební kritika, proč ne. pro mne naprostý dobový fenomen a dneska když vidím dvd, tak si prostě užívám.jsem rád, že jsem se tohohle dožil a dočkal.ta foukací harmonika v projevu ccr, to byl také rejžák mojí duše,foukačku straně zbožňuji,to mi rve duši a potom co se rozjíždí v hlavě, to je také paráda. tak si to pozitivně prožívám a když jste sem vlezli jen dva, tak jsem se s tím musel prostě pochlubit. aspon někdy to chce. jinak by si mohl někdo klepat na čelo, to se mi také stalo a to potom nepochopili jisté další souvislosti. každému dle jeho libosti.mějte se a udělali jste mi radost.
  • vymíráme???

    kdepak, rodí se další, idyz uz to neni ono. Mno a CCR a JF patri k mym hodne oblibenym muzikantum, je mi 19 let :) tahle muzika si vzdycky najde sve priznivce, ale je mozne, ze jich bude stale míň :(
  • Legenda

    Nečekal jsem, že tu budu sám....myslel jsem že o hudbě kterou dělali Creedence Clearwater Revival a John Fogerty by se dalo něco říct...asi už vymíráme ..co se dá dělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit