-
Re: John Lennon
Ano je to pravda. Myslim, že ho zastřelil 5 ranama z pistole jeho fanoušek. Byl to cvok, mel ho rad a myslel si, ze mu tak da na jevo ze ho ma rad... je mi ho lito, i ze si vzal yoko!!! je to krava, ale ja johna miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: oni byli jenom jedni
Já jsem viděla kreslenou Yellow Submarine když mi byly tři a A Hard Day's Night v šesti, a moje znalosti angličtiny jsou postavené v podstatě jen na jejich filmech a písničkách...nějkde mám ještě video jak ve čtyřech sedím před televizí a zpívám: ,,In the town, where I was born...." no prostě je miluju od nepaměti *14* *14* *14* -
Re: Pritelkyne.
jj, máš asi pravdu, Paul odešel, protože se bál jejího vlivu a nechtěl pátýho Beatla *9* jinka by se nerozpadli...
P.S. Yoko Ono je japonka, ne indiánka....ale na mé nanávisti k ní to nic nemění -
Re:
Ale je fakt, že jeden bez druhého by nic nedokázeli... -
Re:
Taky nechápu, protože nejlepší je George *1* ne, dělám si srandu. Faktem je, že Paul byl na fanoušky nejpříjemnější a tak ho lidi měli radši, protože věděli že nikdy neodmítne autogram nebo krátkej pokec etc.etc. -
Re: John!
a All You Need Is Love měla podobný účel, stejně jako tak trochu společná World Without Love -
Re: John Lennon
JAK SE MÁŠ TY JANO *3* -
John Lennon
Je mi ho líto té jeho smrti .Je pravda že zemřel že ho zastřelili. Kdybi ste mi mohli napsat tak budu velice ráda. Myslím si že je to jeden z nejlepších spěváků na světě. Myslela sem že vipadá jinak *7* *9* -
John!
John byl podlě mě jeden z nejlepších zpěváků a skladatelů na světě. A svými písněmi se snažil nějakým způsobem změnit svět nebo spíše situaci v níž se svět nacházel (příklad - Album Give Peace a Change pomohlo zastavit válku ve Vietnamu). Prostě pro mě byl John velký člověk a velká legenda *3*
Když tak mérkněte na můj blog o mojí oblíbené kapele Beatles a ROCKU vůbec, díky. *3* *4* -
lennon
AHOJ!!!
A zkusils jste někdo koncert the Backwards?Zkoukněte jejich stránky www.thebackwards.sk i cz.
*5* -
John LENNON - zlata deska
Nenechte si ujit jedinecnou prilezitost!!!
http://www.aukro.cz /item168537866_john_lennon_imagine_ zlata_deska.html -
Happy birthday...
Dneska ma ta nase "indianka" narozeniny,tak vsechno nejlepsi,Yoko...!Je to zvlastni osoba,to priznavam,ale je to clovek,kteryho si John vybral a ja to plne respektuju.A mozna se od ni jeste lecceho dockame. -
indianku *15* *15* to me pobavilo hey
-
John byl dobrý a bude stále dobrý. PS: Pokud si nějaký debil myslí, že si Lennon vzal indiánku, tak je na omylu. Protože Yoko Ono je Japonka
-
john byl ze čtyř beatles jasná jednička a opravdu nechápu, jak může někdo hodnotit za nejlepšího paula ...
-
Lennon
Zajímavý člověk. Hudbu měl vynikající. S Beatles i po nich -
Ahoj všichni, nevíte kde seženu český titulky Gimme Some Truth? díky
-
Pritelkyne.
Ksyby neměl, tu pritelkini tu indyánku! Tak by se nerozpadly! To sou má slova! -
Hm...Chapman nezabil legendu, on ji pomohl vytvořit. btw. boo, je to Hey, Jude...;-)
-
John Lennon byl vyborny skladatel a zpevak ktery bude nejen chybet jeho fanouskum ale i jeho nejblizsim v nasi mysly a nasich srdcich bude navzdy.