Přejít na výpis diskuzí

John Travolta

OSOBNOST 31.12.2006 
77 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

Jako podle me je stejne John Travolta nejlepsi v pomádě..proste ten film i s hercema nema chybu...a Johny do toho bezpodmiecne patri;-) :) :-*
  • Dotazek

Lidičky nevíte někdo jak se jmenuje film, kde hraje hrozne mladonkej, zemre pri závodu v autech a vrátí se na zem jako anděl? Nemužem zjistit jméno. *9*
  • The best

Piškot nej herec!!!
  • Hej!

No nejni nejlepší herec, ale rozhodně je to největší borec, proste frajer ...! *5*
  • john

milujem ho velmi dobre hra a je to fesak velmi velky *14* *14*
  • john

nevete kde byva chleca by som sa s nim kamaradit ak byto dalo *3*
  • Said tobe You! many times! PROČ ?? iJK josf rock snake.vV.'

YOU? Hrabě a Velkovévoda Toska /ToscCaA'/?iJK
    josf rock snaje.iJK.vV.'ijk

Toskánský? GDE JE TOSKÁNSKO? Pod vodou u Holland Antwerpyj?ijk Stralsun je toskánský příst.port.Uss.a? Ul_a? ijk.'vV.'Yy.'.________ČERW ED HCO LRH.iJK'
  • travoltik

no musim rict je to peknej chlap a v mladi byl fakt k sezrani a pomada?....super
  • vashley

wow

ty jo!!Ten má filmografii *1*
  • Pomozte

Pomozte mi rozpomenout se! Dumám nad jménem filmu, kde hrál tuším taxikáře, jeho potomek najde dobrmana po psích zápasech a oni pak cestujou po státech a dobrman pěšky za nima... Aspoň teda myslim, že tam hrál on toho taťku, viděla jsem to jako malá, je to dost starej film. Takovejch 15 let možná... Prosím kdo ví ať poví *7*
    • hannele22

Re: Pomozte

Jasně, ten film se jmenuje Ochránce. Byla to docela ptákovina... *15*
      • Re: Re: Pomozte

Jo, to je dost možný... Jak říkám, viděla jsem to jako malá a děsně se mi to tehdy líbilo! Uvidíme co na to řeknu teď... *5* Každopádně díky a obdivuju tvojí znalost!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit