Přejít na výpis diskuzí

Jonas Altberg

OSOBNOST 12.7.2007 
102 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jůů

jééé to je bass hunter??to jsem nevěděla *1* !!!!já čumim koho mi to vyhledávač našel.nejdřív jsem myslela,že je to nějakej producent co spolupracuje s bass huntrem.ale vono ne-já tam čtu,že je to vlstně basshunter s vykulenejma vočima.kdyby jste mi to neřekli....nwm... *1* asi bych vykecávala nesmysli mterý nejsou pravda asi že nemá umělecký jméno basshunter je umelecký jméno,že jo?neřikám to doufám blbě *14*
    • smidkovaver

Re: jůů

jj Basshunter je jeho umělecký jméno ale jinka se přece jmenuje Jonas Erik Altberg... *15* ale Basshunter je hezčí jméno ne? *14* *1*
      • terousek996

Re: Re: jůů

On sní chodí to sem teda nevěděla, já sem si myslela že sní jenom točí klipy. Na tý 11 a 30 fotce je úplně Boží!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: jůů

kecy...uz s ní nechodíí..toho je plnej net..stejne je Aylar hnusna...taktze..Jonas..je volnej..!!.. *13* *14* xDD *7*
          • Re: Re: Re: Re: jůů

tak to sem nevedela :(skoda no ja to zas tak nesleduju:) moc se k sobe hodili,kde ses o tom docetla? *7* *8*
  • tom

co je to za druch hudby *3*
    • flekoun2004

Re: tom

eurodance *3* *3* *3* *3* *3*
      • Re: Re: tom

je super zpěvak,je nadherny......... ja jsem se do neho zamilovala *14* *14* *14* *14* *14*
    • flekoun2004

Re: tom

eurodance a dance *3*
  • jj

Basshunter je proste ten nej *14* *4* *1* *14*
  • Nejjjj

Ahojky!
    je to upe super hlavne batter Anna *14*
    • Re: Nejjjj

překvápko! *8* je to botten anna twl *13* *5* *5* *3*
  • cynthia

Všetko najlepšie

Happy birthday Jonas i love you more
    • :-*****

Ten fakt good zpivaa a happy brihday lots
      Health luck love a largely singing *3* I LOVE YOU *14* :-*******
  • basshunterka

Koncert

Čauky, nevíte někdo, kdy bude mít Bass zase koncert tady u nás v ČR? Do zahraničí jaksi nemůžu.. Strašně ráda bych na něj jela (ještě s kámoškama), klidně přes celou republiku. Jen mě zajímá aktuální datum, kdy tu bude, jelikož o tom jaksi nemůžu nic najít. Díky moc *4*
    • c.r7

Re: Koncert

byl v roxetu
  • basshunterka

Aylar

Jinak je pravda, že se rozešel s Aylar? Já ji vůbec nesleduji, takže nevím.. Ale dle klipu a pár nějakej "keců" na netu jsem usoudila, že asi jo... Je to škoda, ale zase naopak je volnej *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit