-
jůů
jééé to je bass hunter??to jsem nevěděla *1* !!!!já čumim koho mi to vyhledávač našel.nejdřív jsem myslela,že je to nějakej producent co spolupracuje s bass huntrem.ale vono ne-já tam čtu,že je to vlstně basshunter s vykulenejma vočima.kdyby jste mi to neřekli....nwm... *1* asi bych vykecávala nesmysli mterý nejsou pravda asi že nemá umělecký jméno basshunter je umelecký jméno,že jo?neřikám to doufám blbě *14* -
-
Re: jůů
jj Basshunter je jeho umělecký jméno ale jinka se přece jmenuje Jonas Erik Altberg... *15* ale Basshunter je hezčí jméno ne? *14* *1* -
-
Re: Re: jůů
On sní chodí to sem teda nevěděla, já sem si myslela že sní jenom točí klipy. Na tý 11 a 30 fotce je úplně Boží!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jůů
kecy...uz s ní nechodíí..toho je plnej net..stejne je Aylar hnusna...taktze..Jonas..je volnej..!!.. *13* *14* xDD *7* -
-
Re: Re: Re: Re: jůů
tak to sem nevedela :(skoda no ja to zas tak nesleduju:) moc se k sobe hodili,kde ses o tom docetla? *7* *8*
-
-
-
-
-
tom
co je to za druch hudby *3* -
-
Re: tom
eurodance *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: tom
je super zpěvak,je nadherny......... ja jsem se do neho zamilovala *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: tom
eurodance a dance *3*
-
-
jj
Basshunter je proste ten nej *14* *4* *1* *14* -
Nejjjj
Ahojky!
je to upe super hlavne batter Anna *14* -
-
Re: Nejjjj
překvápko! *8* je to botten anna twl *13* *5* *5* *3*
-
-
Všetko najlepšie
Happy birthday Jonas i love you more -
-
:-*****
Ten fakt good zpivaa a happy brihday lots
Health luck love a largely singing *3* I LOVE YOU *14* :-*******
-
-
Koncert
Čauky, nevíte někdo, kdy bude mít Bass zase koncert tady u nás v ČR? Do zahraničí jaksi nemůžu.. Strašně ráda bych na něj jela (ještě s kámoškama), klidně přes celou republiku. Jen mě zajímá aktuální datum, kdy tu bude, jelikož o tom jaksi nemůžu nic najít. Díky moc *4* -
-
Re: Koncert
byl v roxetu
-
-
Aylar
Jinak je pravda, že se rozešel s Aylar? Já ji vůbec nesleduji, takže nevím.. Ale dle klipu a pár nějakej "keců" na netu jsem usoudila, že asi jo... Je to škoda, ale zase naopak je volnej *14* *15*