-
NOVEJ SONG
me se straaaaaaasne libi jeji new song!!!!!a i jeji jiny songy je super!!!!!!
*14* -
NEMÁM JI RÁDA
no řeknu to takhle nemám ji ráda ? slabí slovo nenávidím ji !!! proč ??? protože !!!! dvě videa + pár fotek a já sem na dně některý věci mluví za vše a i když říká NE myslí tím ANO a i když by řekla ANO bude předstírat že NE je to těžký pochopit a ještě k tomu nevíte o kom mluvím :D joj sem se rozpovídala :D
jde o ni a jednoho "kluka" *14* -
-
Re: NEMÁM JI RÁDA
a ským chodí? -
Re: NEMÁM JI RÁDA
nechápu,Jordinka je parádní *14*
-
-
Jordin
Jordin ma nadherny hlas,moderni a svezi produkci a k tomu konecne nejaka normalni hezka holka,doufam ze pro vas neni zpevacka jednoho hitu,pripravuje nove album,na ktere uz moc tesim. -
-
Re: Jordin
šmárja nechápu tvoje slova je trapná a ji nenávidím :D jak prosté :D
-
-
Jordin
Tahle zpěvačka má fakt úžasný hlas. Od ní se mi líbí všechny písničky. Je opravdu dobrá!! *3* -
Re:No Air
Souhlasím, je fakt perfektni! *3* -
super
je to super spevacka jej poster mam vyveseny... *1* *4* -
-WoW-
tak písničku od téhle holčiny měla kámoška na profilu a tak mě zaujala..*8*.no a pak jsem ji slyšela v radiu a od te doby prostě number one *14* *14* je to upa super zpěvačka *14* ty její písničky jsou fááákt hafec good *3* -
-
Re: -WoW-
perfekt
-
-
_WoW_
*One step .........* -
_WoW_
Ja si ji vsimla taky az kdyz se objevila s nim v klipu,ale teda vic se mi libi pisnicka On step at a time. *14* -
no air
jordin sem objevila náhodou,vlastně díky písničce no air,kterou zpívá společně s Chrisem Brownem..okamžitě mě zaujala svým hlasem..opravdu super písnička poslouchám ji pořád!:D *14* *14*