Přejít na výpis diskuzí

Jorga Hrušková

OSOBNOST 13.1.2012 
87 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes nový image úžasny - aj na Slovensku tešim sa
  • Sympatická tvář zpravodajství ČT s příjemným projevem. Jen tak dál.
  • Ahoj paní/slečno nick ida...proč se pořád opakuje te,nejste nemocná nebo závistivá.V řecku maji osle...
    • Gargameli v recku maji osly v cesku voly mame demokracii a pravo psat a rikat co chceme. Rikam svuj nazor a za tim si stojim. Nemocny jste vy
      • To právo nikdo nebere,hlavou mě nejde že pišete tolik odstavcu.Když odstavec tak pořádně a tvrdě!Kdo to má takhle číst?A neřikám že jste jako nemocná...děkuji za konverzaci
  • Mate pravdu ja jsem privrzencem prirozene barvv vlasu ona neni pekna
  • odbarvaná blondýna, stydí se za svoji pravou barvu vlasů a chlapi, jen šílete z blondýn, ona je slepice
  • co na té odbarvené blondýně vidíte
  • pěkná moderátorka,ještě sem ji neviděl dostat nakou cenu.Sluší vám to Jorgo!
  • Co je na ní krásného, ten falešný úsměv. Má syslí ksicht.
    • Kdo jsi,že soudíš,jak kdo vypadá? Je to fajn holka!
      • Do školy jsme spolu nechodili, abychom si tykali, ale budiž, já nikoho nesoudím, vy jste všichni unešeni z odbarvené blondýny, jen říkám svůj názor, ať žije česká republika, kde je člověk kamenován pro svůj názor, ty víš, že je to fajn holka? blbečku
    • Je pěkná. A na rozdíl od Vás, poštolko, nemá komplexy.
      • A je existuje Dragone také ta možnost, že má každý svůj názor? Není člověka, aby se zavděčil všem. Máme snad svobodun projevu a vlastní názor, ne? A proč si myslíte, že já bych třeba měla mít komplexy z odbarvené blondýny, jen že tu řeknu co si myslím? To je typická česká vlastnost, napadat druhé pro jeho vlastní názor.
  • souhlasím, moc pěkná a přirozená, ať ještě dlouho vydrží ve zpravodajství!!!
  • Velmi příjemná, sympatická, inteligentní a krásná žena, ozdoba zpravodajství České televize.
    Potěšení bylo na mé straně, paní Jorgo.

*4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit