-
Ja ho z duše nenávidím!!! Mám radšej Pabla! *14* *14*
-
-
Já Pabla zase naopak nesnáším Jorge je nejlepší.
-
-
Ano jorge:):):):):):*:*:*:*:*:*:*:*;*;*
-
Jorge blanco je sexy je proste uzastne miluju ho
-
Mne sa na Blancovy paci jeho hudba je cool :)
-
Kto si mysli že je Jorge Blanco moc moc moc moc... pekný a chcel by sa s ním napríklad stretnúť alebo podobne nech napíše komentár alebo dá like. A kto si to nemysli alebo nemá Jorge Blanca rad atď tak nech napíše trebárs prečo alebo nach kľudne dá don't like! Chcem vedieť čo si myslite! *3* *3* *3*
Like- ak so mnou súhlasíte
Don't like- ak so mnou nesúhlasíte
Ďakuju za Vašu odpoveď! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Hele ale stejne jorge zije v buenos aires (asi) ale mluvi jak ve spanelstine na serialu s martinou a jeste s nekym jinym, ale stejne chodi s martinou. Jo a jeste selena chodi s biebrem a nerikej te hlouposti souvisejicim se selenou a jorge. Myslim ze by se nemela toto tema tolerovat....
-
Proč by měl Jorge chodit se selenou????? *8*
-
No Jorge Blanco buď miluje martinu stoessel nebo ne.Ale fandím aby martina stoessel chodila s Jorgem Blancem
-
-
K Martine sa nehodí, hodí sa k Mercedes Lambre
-
-
jo kez by s martinou chodil ale nechodi protoze je tam vztah kdyby spolu chodili je tam chodi spolu *7*
-
asi taško bude chodit Jorge so Selonou kde býva v Buenos Aires aa kde maju spolocne fotky so selenou ved predsa ces photoshop. Jorge chodí s Martinou Stoessel ved si pozrite ich fotky ale velmi sa k sebe hodia
jortini forever *2* *2* *1* -
-
Je najlepší v seriáli violleta *
-