Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi trapna
  • A ze ja som zla a ze ty neviniatko teraz si dosiahla opak gratulujem snehulienka neni taky blazon ale ty popoluska si najhorsia v ste dosiahli uplny opak
  • Už se bojime vymatlana krav*
  • Vy ste sa skonom zrazili? Povedala som ze kedsa vam nepaci tqk si to nechajte pre seba asi vy neviete citat!boze us sa bojim otvaraju na mnantie svoje huby este oni si na mna otvaraju huby este si hovoria popoluska a snehulienka tie princesny su aspon krasne a niesu take velke kra*vy ako vy este vy mi raz poviete kra*a tak budete vracat krv vy pip.
  • hele když řekneme že se nekonečno rovná 0 tak to neznemená že se nám nelibí a když nám řekneš že se snáma nebavíš myslíš si že nás tím urazíš máme spustu jiných kamarádek nejenom ze školi ali z venku takže tak
  • A psaly jsme ze se nám nelibi ? Ne. Asi neumis číst krav*.
  • Je krasny a ked sa vam nepaci tak to nepiste nechajte si to pre seba!
  • Nekonecno rovna sa 0 to kd ste poculi ku blbost?Taku hovadinu som este nepocula ste retardovane?Alebvam len velmi dobre sibe?Ked sa vam Jorge Blanco nepaci nepiste to tu nikdo a nikdo nato neni zvedavi
  • Dajte mi pokoj som chora este vase blbosti nechcem citat
  • To si jako myslis ze máme čas si porad vypisovat? A je nám jedno jestli se s námi budeš bavit nebo ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit