-
lol cha
*14* -
sorry tini ti sto nepochopila víš má ženu a syna a basta tini pudem se chovat jako nejlpší kámošky každá má totiž svůj názor jo a ty umíš tu řeč jo lool *7* *15*
-
-
ON NENI ZENATY ANI NEMA DETI to je jeho brat pre boha uz to pochopte *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Jorge nemá žiadne deti iba synovca a ani neny ženatý iba spolu chodia zasa neverte všetkým klebetám *3* *3* *3* *16* *16* *16*
-
sí encaja con stephie y tener un hijo *7*
-
coto por qué algunos hablan inglés *5* *6* *8*
-
Jorge realmente camina con la Camára Stephie esparda? *9*
-
-
ON NECHODI na tuto stranku !!! neni cech
-
-
Heej Fejst Blbýý Huby mate.:DDDDDDDDDD
-
jorge sice neumi cesky ale je hezkej a to mi staci je muj a nikoho jiného je mi 20 let takze se k sobe hodíme *14* *14* ...it is simply my Natko and you know how to perphaps his speek hm
-
-
Jeho národní jazyk je španělština -_- a žije na druhém konci světa -_- IQ level 1000 -_- uplně velká pravděpodobnost že umí česky. jo a chodí se stephii -_-
-
No jasně ty máš i JUSTINA BIEBRA
-
-
usted está en su cabeza angelina 1234 y eres naty derecho *7* a mluvím česki jo umím jejích řeč nechci se vichlubovat to fakt ne
-
jo a prosím vás to říkám všem holkám,víte vůbec že jorge neumí česky,takže je uplně zbytečné sem psat např. je můj ...,já tě Jorge tak moc miluju,jsi strašně sexi atd..... -_- *16* *10* *3*